Paw patrol

55 1 0
                                    

Mijn naam is officier Michael en ik werk nu zo'n tien jaar met het ABPD. Het is niet de meest opwindende baan ter wereld, maar het helpt de rekeningen te betalen en eten op tafel te leggen, dus ik kan niet echt klagen. Met dat gezegd zijnde, was mijn baan meestal nooit gemakkelijk voor me.

Er waren dagen dat ik ook een 18-urige dienst aan het werk had vanwege alle oproepen die het station voor eenvoudige ongelukken kreeg. Hieronder vallen kleine dingen zoals katten in bomen, kleine branden en af ​​en toe een vermiste persoon. Zoals ik al eerder zei, mijn baan was niet erg spannend. Er was echter een kleine groep puppy's die eerlijk gezegd mijn tijd op het werk draaide van vermoeiend tot verbluffend. Deze groep pups heetten The Paw Patrol.

Zeggen dat deze Pups een zegen waren, zou een understatement zijn. Deze Pups (in ieder geval voor mij) waren een God gestuurd vanuit de hemel hierboven. Deze Pups; Chase de politiehond, Marshall the Fire Dog, Zuma the Aquatic Pup, Rocky the Recycling Pup, Sky the Air Pup en Rubble the Construction Pup waren een grote hulp om Adventure Bay in vrede te houden.

Plus de tienjarige leider Rider, was een zeer volwassen en slimme jongen die niet alleen de groep vormde in wat ze waren, maar zelfs de basis en de toren van de Pups maakte.
Ik heb zelfs de kans gekregen om de Paw Patrol persoonlijk te ontmoeten! En laat me zeggen, er is echt een geweldige groep Pups. Er zijn welgemanierd, heel beleefd, respectvol voor hun autoriteiten, en ze houden er zeker van om rond te spelen.

Ik kan je niet vertellen hoe vaak ze wilden dat ik sta en speel haal met mij. Nu, je zou denken dat, met de Paw Patrol die rondgaat en onze taken invult, er misschien wat wrevel zal zijn door de andere politie, Brandweer, ect. Voor hen wegnemen van een aantal van de mogelijkheden om meer geld te verdienen, maar dat was helemaal niet het geval.

Jarenlang hadden we de rug toegekeerd om een ​​paar klussen te klaren, maar nu hadden we de mogelijkheid om ons echt meer op echte zaken te concentreren! Dus ja, de Paw Patrol was echt geweldig. Dat is echter ongeveer een jaar geleden afgelopen, en ik wil alleen zeggen dat het iets was ... verschrikkelijk.

Ik was op kantoor toen dit allemaal gebeurde. Ik was druk bezig om wat broodnodig papierwerk gedaan te krijgen, toen plotseling de hoofdcommissaris in paniek uit zijn kantoor ontsnapte. Hij vertelde ons allemaal om te stoppen met wat we aan het doen waren en zo snel mogelijk naar het bosgebied van de Adventure Bay te komen!

Toen ik hem vroeg wat het probleem was, vertelde hij me dat hij alles zou uitleggen toen we daar aankwamen. Dus ik stond op, pakte mijn politiejas aan, maakte mijn weg naar mijn squadeauto en reed naar het bosgebied van de Adventure Bay.

Het duurde ongeveer dertig minuten om daar te komen, maar toen we eenmaal aankwamen, stapten we uit en reden we naar de ingang van het bos. Toen we daar eenmaal waren, zag ik dat Ryder, Chase, Sky en Rubble erg bang keken. Ik liep naar hen toe en vroeg hen wat het probleem was.

"Het zijn onze Pups, Marshall, Zuma en Rocky." Ryder zei met een bezorgde blik op zijn gezicht

"Wat is er met hen? Wat is het probleem?" Vroeg ik hem.

"Rocky, Zuma en Marshall gingen naar buiten om een ​​duik te nemen, en hielpen Rocky met zijn Aquaphobia, ongeveer vier uur terug." Chase begon "Maar ze zijn nog niet teruggekomen! We hebben geprobeerd contact met ze op te nemen, maar ze hebben niet geantwoord!

We hebben zelf geprobeerd ze te zoeken, maar om de een of andere reden kunnen we helemaal niet hun halsband zien. We hebben geprobeerd nog wat te zoeken, maar het bos was te dicht om te blijven kijken. '

"Maak je geen zorgen paw Patrol, we zullen ze vinden en ze veilig terug brengen." Ze vergaten waarschijnlijk hun halsbanden af ​​te doen terwijl ze gingen zwemmen, en het waarschijnlijkst was dat ze het tentoonstelden, waarschijnlijk nog steeds in de vijver die rondzwom. " Ik zei op een geruststellende manier tegen hem.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now