Het meisje in de foto

39 4 0
                                    

Op een dag zat een jongen op school in zijn klas. Hij verveelde zich enorm en wachtte op de bel van de school om te luiden. Toen hij uit het raam keek, zag hij iets in zijn ogen. Er lag een foto buiten op het gras.

Toen de school voorbij was, rende hij naar buiten en pakte de foto voordat iemand anders de kans had om het te zien. Hij draaide het om en besefte dat het een foto was van een ongelooflijk mooi meisje. Ze droeg een witte top, een korte zwarte rok, zwarte panty en zwarte schoenen. Om de een of andere reden hield ze twee vingers omhoog.

Het meisje was zo mooi dat hij haar wilde ontmoeten. Hij liet de foto aan iedereen in de school zien en vroeg of ze haar kenden. Helaas heeft niemand haar herkend.

Die nacht, toen hij naar bed ging, plaatste hij de foto op zijn nachtkastje en ging slapen. Rond middernacht werd hij wakker. Er klopte iets op zijn raam. Toen hoorde hij wat leek op iemand die giechelde. Meer dan een beetje angstig, heeft hij de moed opgegraven om het te onderzoeken. Hij sprong uit bed, liep naar het raam en opende het. Er was niets.

De volgende dag toonde hij de foto aan zijn vrienden en buren en vroeg of ze het mysterieuze meisje kenden. Iedereen die hij vroeg, zei dat ze het meisje nog nooit eerder in hun leven hadden gezien.

Toen hij die avond in bed lag, hoorde hij weer het tikkende geluid. Hij keek uit het raam en zag net een figuur aan de andere kant van de straat staan. Hij wist het niet zeker, maar het leek op het mysterieuze meisje op de foto.

Hij klemde de foto stevig vast en gooide zijn kleren op de grond en snelde naar beneden en naar buiten. Toen hij de weg overstak, vergat hij beide kanten op te kijken en werd plotseling door een auto geraakt. De chauffeur stapte uit de auto en rende naar de jongen om hem te helpen, maar het had geen zin. De jongen was tijdens de inslag gedood.

De bestuurder merkte iets in de hand van de jongen vast. Het was een foto. Hij draaide zich om en besefte dat het een foto was van een ongelooflijk mooi meisje. Ze droeg een zwarte top, een korte zwarte rok, zwarte panty en zwarte schoenen. Om de een of andere reden hield ze drie vingers omhoog.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now