Krijgen

11 1 0
                                    

1 januari

Eerste dag van het nieuwe jaar in mijn eigen appartement! Iedereen zit nog steeds in hun slaapzakken op de vloer van mijn woonkamer. Maar ik zei dat ik zo snel mogelijk aan mijn health-kick zou beginnen.

Later

De sportschool is leuk! Het lijkt de juiste temperatuur te zijn - niet te warm om in te sporten. Ik begon met hun kleine boekje 'Aan de slag' en ben nu helemaal gek! Ik denk dat ik meer ongeschikt ben dan ik me realiseerde. Het zal waarschijnlijk een tijdje duren voordat ik kan overwegen om de vrije gewichten te gebruiken.

3 januari

Jamie en ik maken een lijst met gezonde snacks die ik vanaf nu kan eten. Eigenlijk kan ik zoveel groenten als ik wil hebben, een beperkte hoeveelheid fruit en moet het gewoon rustig aan doen met al het andere. Had wat draadjes varkensvlees en kwark op Ryvita voor mijn lunch, en ging toen joggen. Ik haat het om te denken aan andere mensen die me in het openbaar in de war houden, maar het zou snel moeten gebeuren als ik resultaten ga zien.

4 januari

Ik ging naar het postkantoor om een ​​pakket vol spullen naar mijn zus te sturen. Haar baan betaalt niet zo goed, dus ze heeft alle hulp nodig die ze kan krijgen.

5 januari

Ging naar de sportschool en deed hetzelfde als een paar dagen geleden. Ik ben altijd zo buiten adem als ik op de cardio-apparatuur zit. Toch heb ik er door gevoed en dat is wat belangrijk is. De boekjes zijn erg behulpzaam. Zonder hen zou ik niet weten hoe ik mijn tijd moet verdelen in cardio- en krachttraining, enzovoort. Ik weet dat het vroeg is, maar ik denk dat ik meer spierdefinitie zie rond mijn schouders?

10 januari

Ik blijf hier al tien dagen mee bezig! Het is moeilijk geweest om niet te snoepen van snoep en andere dingen waarvan ik weet dat ze slecht voor me zijn, maar ach, geen pijn, geen winst. Mijn vrienden hebben me geholpen gemotiveerd te blijven en ik heb een aantal inspirerende bureaubladachtergronden gedownload. "SWEAT IS FAT CRYING." Een beetje het gevoel dat ik op het moment vecht tegen een verloren strijd. De weegschaal in de sportschool zegt dat mijn gewicht nog steeds hetzelfde is als een week geleden. Het probleem is dat mijn medicijn gewichtstoename heeft als bijwerking. Het heeft me ook een paar rare dromen gegeven. Gisteravond droomde ik dat een of andere kerel me een mes overhandigde en me zei om "de viool te spelen". Ik had zelfs geen viool vast! Weird.

11 januari

Zijn overgeschakeld naar een ander boekje genaamd "Fat Burn". Dit zou me in een mum van tijd betere resultaten moeten opleveren. Natuurlijk kan ik geen resultaten verwachten voor de nacht - het is beter voor je lichaam om geleidelijk in gewicht af te nemen. Jamie en zijn vriendin hebben me uitgenodigd om samen met hen naar de kroeg te gaan. Het is raar om in een pub te zitten en alleen cranberrysap te drinken, maar ik denk dat ik er wel aan ga wennen.

13 januari

Ik heb besloten mijn ochtendrit uit te schakelen op dagen dat ik naar de sportschool ga. Hoe dan ook, ik ben altijd knackered op die dagen na een paar uur trainen. Maar ik krijg tenminste alle eiwitten die ik nodig heb. Sarah vroeg me of ik haar volgende week zou helpen met haar nieuwe appartement. Ik zei ja, omdat ze in hetzelfde gebouw is en het zou me een kans moeten geven om mijn armspieren te oefenen.

14 januari

Had gisteravond nog een hele rare droom gehad. Er was iets achter me aan het racen, maar ik hoorde zijn voetstappen niet en toen wierp het zich op mijn rug. Het voelde als een gigantische klodder gesmolten marshmallow. Ook werd ik wakker met een begin, dus het kostte me een tijdje om te kalmeren en weer in slaap te vallen. Ik ging weer naar de sportschool, maar deed het niet zo goed. Misschien is het de hitte. Ik zal het morgen opnieuw proberen.

Creepypasta'sHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin