Missing girl

77 4 2
                                    

Op een zonnige namiddag gingen Madoka-chan en haar moeder wandelen in het park. Terwijl ze over het pad liepen, zag de moeder dat een van haar vrienden ook haar eigen dochter naar het park had gebracht. De twee vrouwen ontmoetten elkaar en begonnen te babbelen als Madoka-chan en het andere meisje ging spelen.

Een paar minuten later keek de moeder van Madoka-chan rond en besefte dat haar dochter nergens te zien was. Ze begon in paniek te raken en rende naar het meisje waarmee Madoka-chan had gespeeld

"Waar is Madoka-chan?", Vroeg de moeder met trillende stem.

"Ze speelde met mij in de zandbak", antwoordde het meisje. "Toen zei ze dat ze op de dia's zou gaan spelen en ik wilde niet op de dia's spelen, dus ik bleef in de zandbak en ik heb haar sindsdien niet meer gezien."

De moeder en haar vriendin doorzochten het park en noemden de naam van Madoka-chan, maar ze konden geen spoor van haar vinden. Het was alsof ze in de lucht was verdwenen. De betraande moeder belde de politie en meldde dat haar dochter vermist was. Toen belde ze haar man om hem het vreselijke nieuws te vertellen.

De politie doorzocht het gebied en zette checkpoints op, maar er werd nooit een spoor van Madoka-chan gevonden. Haar ouders bleven in de speeltuin en tevergeefs zoeken tot het avond werd. Eindelijk, ontmoedigd, vertrokken ze en gingen naar huis om zichzelf in slaap te wiegen.

De politie verzekerde de ouders dat ze hun dochter zouden vinden, maar na een maand was er helemaal geen vooruitgang in het onderzoek. Zes maanden later was Madoka-chan nog steeds vermist en waren haar ouders ten einde raad. Tegen de tijd dat er een jaar voorbij was, bracht de politie een bezoek aan de ouders en vertelde hen dat, naar alle waarschijnlijkheid, Madoka-chan waarschijnlijk dood was.

"Het spijt me", zei de hoofdcommissaris van politie. "We hebben ons best gedaan. We hebben alles gedaan wat in onze macht ligt, maar we moeten gewoon de feiten onder ogen zien. We zullen haar nooit kunnen vinden. Het enige dat we nu kunnen doen, is het onderzoek afsluiten en de zaak als onopgelost indienen. '

Ondanks wat de politie zei, weigerden de ouders het op te geven. In hun verdriet besloten ze hun leven op te dragen om erachter te komen wat er met hun geliefde Madoka-chan gebeurde.

Als laatste redmiddel besloten ze contact op te nemen met een paragnost, in de hoop een nieuw perspectief op de zaak te krijgen. De ouders werden echter betrokken bij een vrouw die op dat moment de meest bekende paranormaal begaafde persoon was in het land. Ze was beroemd geworden omdat ze de politie had geholpen met een handvol gevallen waarin ze de locatie van gezochte criminelen en vermiste personen had kunnen achterhalen.

Toen de paragnoste arriveerde, een paar dagen later, vroeg ze de ouders om haar naar de laatste plaats te brengen waar ze hun dochter hadden gezien. De moeder en de vader namen de paragnost naar het park en wachtten terwijl de vrouw in het gras ging zitten, haar ogen sloot en in trance ging.

Na een tijdje stond de paragnoste op en vroeg de ouders om haar naar hun huis te brengen. Ze liep het huis rond en raakte de kleren, schoenen en speelgoed van het verdwenen meisje aan. Ten slotte legde de paragnost haar vingers op haar hoofd en begon haar slapen te wrijven. Ze sloot haar ogen en hield haar adem in. Toen fluisterde ze met een diepe zucht: "Madoka-chan leeft."

Meteen omhelsden de ouders van het vermiste meisje elkaar, vervuld van vreugde en opwinding. Toen vroeg de moeder met trillende stem: "Waar is Madoka-chan nu?"

Een glimlach verspreidde zich over het gezicht van de paranormaal begaafde persoon toen ze antwoordde: "Haar hart klopt nog steeds en haar longen ademen nog steeds."

De opgetogen ouders grepen elkaar stevig vast.

"Ik wist het! Ik wist het! "Zei de moeder triomfantelijk. "Maar waar is ze nu?"

"Madoka-chan's ogen staren naar een luxe huis met dure meubels," vervolgde de helderziende. "Madoka-chan's maag bevat alleen een fijne keuken."

De moeder slaakte een zucht van opluchting en smeekte: "Waar is nu Madoka-chan? Vertel het ons alsjeblieft! "

De helderziende aarzelde even. Toen fladderden haar ogen open en ze riep: "Ze is helemaal over de wereld!"

Even stonden de ouders van het vermiste meisje daar gewoon, bevroren naar de plek, hun mond openhangend. Toen snapten ze plotseling wat de paranormaal begaafde en zakte op de grond, bitter en bitter huilend en jammerend.

Wat is er met het verdwenen meisje gebeurd?

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now