Happy appy (deel 2)

74 4 1
                                    

7 september, 2011

Omdat ik bang was voor Shaq, en het nadert 9/11, besloot ik de aflevering "The Towers" opnieuw te bekijken. Toen ik het speelde, hoorde ik het zwakke gejankgeluid op de achtergrond van de opname en ik herkende het meteen als een stillere versie van het gedecodeerde geluid waar ik het twee dagen geleden over had. Ik weet niet waarom dat geluid daarbinnen was, maar dat was het wel. Ik kan me nog steeds niet voorstellen welke video overeenkomt met die audioclip.

8 september 2011

Ik besefte: het moet Shaq en Happy Appy zijn die vecht. Ik ontdekte het toen ik mijn boodschappen kreeg. Vanwege die ontmoeting draag ik ALTIJD een switchblade met mij wanneer ik mijn huis uitga, gewoon voor de zekerheid. Ik zag een politieauto met zijn lichten aan en sirenes schalden op weg naar huis, en besloten om het te volgen. Toen het stopte, zag ik Shaq een pistool en iets roods laten vallen en wegrennen. Ik verliet de politie om hem achterna te lopen en keek naar het rode ding. Het was een appel met een gezicht erop .... De Happy Appy-figuur! Ik had gezworen dat ik zijn mond zag bewegen, maar ik was zo bang dat ik het niet zeker weet. Ik ging terug naar huis en zocht de Happy Appy-figuur, en die was weg! Shaq moet mijn huis ingebroken hebben toen ik weg was en Happy Appy van me gestolen hebben.

9 september, 2011

Ik weet niet zeker hoe, maar misschien zat de audio in een andere aflevering van Happy Appy in de geplande toekomst en raakte ik in de war toen ze geluidsbestanden aan het zetten waren. Ik heb echt geen idee waarom Shaq met Happy Appy vocht. Was hij in de buurt toen Happy Appy werd gemaakt, en zette hij zichzelf in een van de afleveringen omdat hij in het personeel zat, of was hij gewoon berucht rond die tijd en de makers besloten dat hij perfect materiaal was? Ik kan dit nog steeds niet samenvoegen. Vandaag heb ik ook het nieuws gelezen en ontdekt dat een "waanzinnige maniak werd gearresteerd na een overval in een wapenwinkel, een inbraak in het huis, het gebruik van wapens zonder een vergunning en het ontwijken van arrestaties". Soms vraag ik mezelf waarom ik ervoor koos om mee te doen aan Happy Appy.

Ik had een droom, daarin kwam Appy naar me toe en zei: "Ik hou van je, stapt in mijn busje" en reikte naar de hand. Ik accepteer het graag en we hebben 'plezier',

10 september 2011

Nou, morgen is het 10-jarig jubileum van 9/11. Ik had vandaag veel gedachten in mijn hoofd; word ik opnieuw bezocht door Shaq, of heb ik een normale dag voor een keer? Zal mijn huis weer afbranden, of word ik in mijn slaap vermoord? Ik ga geen bericht plaatsen op 11 september, maar op 12 september.

Oh, en hier is nog een herziening van de lijst, met de vier (niet-uitgebrachte) afleveringen van seizoen 2 en de duetten die op de juiste manier worden vermeld.

Seizoen 1

Happy's Vacation / Hurt Happy (De gewone)
The Monkey Bar Injury / Happy Goes to School
??? / Nate heeft hulp nodig
Nooit meer hardlopen met messen / Happy Fixes Kids
Happy Fixes Kids, deel 2 / Happy Fixes Kids, deel 3
The Two Towers / Happy the Doctor
??? / Mean Miranda, ???, Part 2
Happy's Trick / ??? (Mogelijke tweede helft duet)
The Happy Appy Movie, Deel 1 / The Happy Appy Movie, Deel 2
The Happy Appy Movie 2: The Happening
Seizoen 2

Happy Voldoet aan de Rhubears / Camp Aaah (mogelijk andersom?)
Happy en de Happy Cracker Backers (Nooit hersteld)
Blij en de vingers (obscene remake van aflevering één)
Happy houdt van je vingers / Appy Happy (Happy praat achterover)

11 september 2011 (leuke verjaardag)

[1] picture1.pngToegevoegd door Dronian Ik weet dat het niet de bedoeling is dat ik op 11 september een bericht maak, maar ik moest dit er gewoon uithalen. Gisteravond is er iemand op mijn computer geweest vandaag. Gelukkig waren de enige dingen die Shaq deed, een paar (drie om precies te zijn) foto's en een ernstig vervormde geluidsfragment toe te voegen. De beelden zijn vandaag gemaakt, van 02.20 - 2.30 uur, terwijl de geluidsfragment gemaakt is op 9 april 2005. Vreemd. Alle afbeeldingen zijn zeer waarschijnlijk gemaakt met Paint.Net (aangezien ik geen fancy art-programma zoals Photoshop heb en ik MS Paint heb verwijderd van mijn computer, ik heb Paint.Net), had ik de bestandsnaam 'image1' naar 'image3' ', en ze waren allemaal slecht getekend, maar ik verwachtte dat, omdat Shaq een LA Lakers-shirt aan heeft en hij heeft een basketbal die niet geschikt is om mijn muis te gebruiken. [2] picture2.pngToegevoegd door Dronian De eerste afbeelding was Happy Appy tijdens de aflevering "The Towers" van Natural. Het was gedaan op de zwarte potloodborstel (omdat ik veel wist over Paint) en leek de minste tijd te vergen om te doen.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now