The Loud House: The Lost Episode

18 1 0
                                    


In april 2015 bracht Nickelodeon tijdens de productie een verloren aflevering van The Loud House uit.

Het was 3 uur 's morgens en ik keek naar Nick en ik zag een seriepremo van The Loud House.

Het begon met de zwart-witte intro van het volledige Loud House in een demonische stem. Toen After The Intro, Lincoln was in zijn kamer slapend toen hij zijn zussen hoorde, werd hij boos. Hij kwam de kamer uit en hoorde Luan voor het eerst met haar vreselijke grappen. Hij ging terug naar zijn kamer, haalde een geweer tevoorschijn en schoot haar neer. Ze schreeuwde en huilde van de pijn voordat ze stierf.

Toen hoorde Luna haar schreeuwen en rende, maar hij greep naar haar toe, haalde een zakmes tevoorschijn en stak haar 26 keer in. Toen werd gevolgd door Lori en Leni en pakte een machinegeweer en schoot ze snel neer. Toen gaf Lynn hem er twee om terug te deinzen, stapte uit een Pistool en schoot haar neer. Toen eindelijk een geweer op zijn jongere zussen, en allemaal stierf. Toen belden pappa en mam de politie op Lincoln en gingen vervolgens naar de gevangenis en de ouders werden geëxecuteerd en vermoord.

Ik was geschokt om zoiets te zien en ik hoop het nooit meer te zien. Ik ging naar het postkantoor en stuurde een boze brief naar Nickelodeon Studios omdat hij me zoiets liet zien.

Ik zag het ook in dvd-vorm en vernietigde het, hoewel het in 2015 werd gemaakt. Er stond in dat het in 2001 was gemaakt.

Creepypasta'sWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu