Misdaad verhalen

28 2 2
                                    

The Man in the Dark

Terwijl ik in slaap viel, had ik geen idee wat me te wachten stond. Later die avond had ik een droom. In de droom lag ik volledig wakker in bed. Er stond een man aan de voet van mijn bed. Ik was doodsbang. Hij kwam wat dichterbij en ik probeerde te gillen, maar ik kon geen geluid maken. Toen hij dichterbij kwam, zag ik dat hij een bijl vasthield. Plots hief hij het boven zijn hoofd en liet het neerstorten. Het lemmet sneed door mijn armen en benen en hakte ze af. De pijn was ondraaglijk. Ik dacht niet dat je dingen in je dromen zou moeten voelen, maar ik kon alles voelen. Ik had ondraaglijke pijn en dacht dat ik dood zou gaan. Net toen hij op het punt stond de strijdbijl in mijn nek te leggen, werd ik plotseling zwetend wakker. Ik wreef in mijn ogen en probeerde te kalmeren. Toen ik uit bed kwam om een ​​slok water te nemen, viel ik om en lag languit op de vloer van mijn slaapkamer. Als ik naar beneden keek, ontdekte ik iets vreselijks. Ik kon niets voelen waar mijn benen zouden moeten zijn. Ik probeerde mijn vingers te wurgen, maar er was niets. Dat was toen ik me realiseerde dat de droom echt was! Mijn slaapkamerdeur barstte open en ik zag dezelfde man. Hij zwaaide met zijn bijl en riep: "IK BEN NOG NIET BEËINDIGD !!!" en hakte mijn hoofd af. Dit was het einde voor mij.

Tekenles

Er was een kunstleraar, mevrouw Hunt, die op mijn plaatselijke school werkte. Al haar studenten waren dol op haar en keken meer dan op andere naar haar klas. Er was maar één ding dat enigszins vreemd was aan mevrouw Hunt. Alle verf in haar klas was rood. Anders dan dat, geen van de studenten heeft enig vermoeden over hun favoriete leraar. Op een dag maakte een vijfde grader, Kelly Jefferson, zich gereed om te vertrekken en de bus naar huis te nemen, toen ze zich realiseerde dat ze haar jas in het klaslokaal van mevrouw Hunt had achtergelaten. Toen ze door de gang naar beneden stormde en het klaslokaal bereikte, hoorde ze sinister gelach uit de kamer komen. Een beetje angstig keek Kelly door het glazen raam en zag mevrouw Hunt op een van de tafels leunen. Toen ze opstond, zag Kelly dat er een lijk op de tafel lag en dat mevrouw Hunt een spuit met bloed in haar hand hield. Toen pakte ze een van de lege verfblikken die in de klas werden gebruikt en spoot het bloed erin. Walgelijk weerzinwekkend, Kelly kon zichzelf niet stoppen met kokhalzen. Toen ze het geluid hoorde, draaide mevrouw Hunt zich plotseling om en zag Kelly buiten staan. Doodsbang schrikt Kelly en rent zo snel ze kan door de gang. Ze hoorde mevrouw Hunt haar achterna zitten. Terwijl Kelly een hoek omsloeg, kwam ze de directeur van de school tegen. "Ze probeert me te vermoorden!" Schreeuwde Kelly van afschuw, de tranen stroomden langs haar gezicht. Terwijl de directeur haar probeerde te kalmeren, kwam mevrouw Hunt opdagen en greep de bloedige spuit in haar hand. Snel greep de directeur Kelly's hand en ze renden naar het kantoor om de politie te bellen. Toen de politie arriveerde, werd mevrouw Hunt gearresteerd. Sindsdien zijn alle kunstlessen permanent geannuleerd.

(Ik kreeg het idee om dit verhaal in de wetenschapsklas te schrijven, het kwam gewoon bij mij, ik hoop dat je het leuk vindt!)

Tandenfee

Er was een zeven jaar oude jongen, Tommy genaamd, die nog steeds in de tandenfee geloofde. Het was laat in de nacht en de moeder van kleine Tommy was aan het eten voor hem, voordat hij naar bed ging. Toen zijn moeder hem vroeg wat hij wilde eten, antwoordde hij: "Een appel!" Zijn moeder ging naar de bijkeuken, haalde er een glimmende rode appel uit en gaf die aan haar zoon. Hij had zo'n honger dat hij de appel uit haar handen rukte en er een flinke hap uithaalde. Op het moment dat zijn tanden in de appel zonk, had hij er onmiddellijk spijt van. Hij voelde een vurige pijn in zijn tandvlees en toen hij de appel uit zijn mond haalde, kwam er een van zijn tanden bij. Hij begon te huilen en zijn moeder haastte zich om te zien wat het probleem was. Toen ontdekte ze dat zijn tand eruit was gekomen en helemaal bloederig en rood uit de appel was gestoken. Ze kalmeerde hem, droeg hem toen naar bed en stopte hem in. Ze plaatste zijn tand onder zijn kussen en binnen enkele minuten was hij in een diepe slaap gevallen. Een paar uur later werd Tommy gewekt door een lichte ruk onder zijn hoofd. Zijn ogen vlogen open binnen enkele seconden was hij geschrokken, maar dan blij om te zien wat leek op een tandenfee? FOUT! Blijkt het nieuws dat er een topverhaal is geweest over een man die in de huizen van mensen inbreekt, en het doden van onschuldige kinderen gelooft het of niet, hij wist het echt wanneer er tanden waren gevallen! Dus toen hij eenmaal een tweede glimp van de 'tandenfee' had gezien, werd hij met een half toverstokje doodgestoken en vervolgens naar buiten gedragen en naar een nabijgelegen moeras om nooit meer te worden gezien. De moeder werd de volgende ochtend wakker en nieuwsgierig waarom haar zoon niet naar beneden was gekomen voor het ontbijt, dus stuurde ze haar man op onderzoek uit. Hij had geen probleem om van de tafel af te komen en zichzelf daarboven te draven. Dat was toen hij de deur opendeed, en gewoon staarde, toen begon hij te lachen, hij lachte zo hard dat de moeder toen naar boven kwam en schreeuwde toen ze wat bloed op het bed zag, maar haar zoon was nergens te bekennen. De moeder vroeg: "Wat is er gebeurd?" "Heb je hem gedood?" De vader draaide zich toen om en had een kwade lach op zijn oude gekronkelde gezicht toen zei hij: "Wel, het lijkt alsof je achter mijn geheim bent gekomen! Je weet dat je niet zo slim bent als je dacht dat je was. Dus om de vraag te beantwoorden, ik weet wat je vindt ... JA, jij onwetende vrouwen, ik was het ALLEEN alleen ik ben de man die al die kinderen vermoordde, en weet je waarom? Omdat ik het leuk vond. en nu dat je weet dat ik gedwongen ben je te vermoorden. Dus zeg vaarwel b! @ # $! "En daarmee pakte hij zijn toverstok veranderde het in een mes en stak haar in haar beide ogen, droeg haar naar buiten en door haar heen in een vreugdevuur en ging toen naar binnen had hij zelf een beer klaar voor de volgende nacht om te komen, zodat hij zijn volgende overwinnaar kon vinden.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now