1 Guy 2 Spoons

204 2 0
                                    

Er zijn allerlei schokkende video's op het internet die mensen laten zien die ziek zijn, walgelijk en gruwelijke dingen doen. Om een ​​of andere reden bekijken mensen de video's en plaatsen vervolgens hun reacties op YouTube. Misschien heb je gehoord van sommige van de schokvideo's.

Ze hebben meestal rare titels als: 3 Guys 1 Crowbar, 2 Girls 1 Poop en 1 Man 1 Cactus.

Ik heb ze allemaal bekeken, maar vandaag heb ik een video bekeken die verontrustender is dan de rest van de rest.

De titel van de video is: 1 Guy 2 Spoons.

Je vraagt ​​je waarschijnlijk al af waar het over gaat, maar laat me je verzekeren, het is veel walgelijker dan alles wat je maar kunt verzinnen. Het laat een man zien die 2 lepeltjes gebruikt om zijn oogballen te laten zien. Ja dat klopt. Hij graaft achter zijn eigen oogballen en gooit ze met de lepels uit zijn hoofd.

Toen ik de video bekeek, was ik er zo door gestoord dat ik bijna overgeven had. Zo misselijk als de video was, dwong ik mezelf om het tot het einde toe te kijken. Ik wou dat ik dat niet had gedaan.

Dit is een goed advies voor jou: wees voorzichtig met wat je kijkt, want dat wat je ziet, kan nooit ongezien zijn.

Toen de video voorbij was, hoorde ik dat mijn moeder me van beneden riep en me vertelde dat het eten klaar was. Ik rende naar beneden en ging aan de keukentafel zitten. Mijn vader was de krant aan het lezen. Mijn moeder was aan het tafelen.

'Dat is raar,' merkte mijn vader op. "Dit artikel beweert dat er een nieuwe virale video rondgaat op internet. Ze zeggen dat het gevaarlijk is. Blijkbaar zorgt het ervoor dat iedereen die het ziet gek wordt en probeert om zijn eigen oogballen tevoorschijn te halen ... "

Mijn vader brak af en keek op.

"Oh mijn god!" Schreeuwde mijn moeder. "O mijn God! Wat heb je gedaan?"

Maar het was al te laat.

Ik kon de lepels in mijn handen voelen, maar ik kon niets zien.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now