Bruiloft alarm

12 0 0
                                    

Er was een jong stel dat net getrouwd was. De bruiloft was geweldig en ze hebben veel foto's gemaakt zodat ze de gelukkige gelegenheid voor altijd zouden herinneren. Voor hun huwelijksreis reisden ze naar Frankrijk en verbleven in een donker oud herenhuis. De eerste nacht voelde de jonge vrouw zich angstig en ondanks de pogingen van haar man om haar gerust te stellen, kon ze niet slapen.

Om haar hoofd leeg te maken, besloot ze naar beneden naar de bibliotheek te gaan en een beetje te lezen. Ze koos willekeurig een boek uit de stoffige oude planken en opende het. Van binnen waren er alleen maar foto's. Foto's van haar.

De foto's waren van haar bruiloft. De vrouw was eerst geschokt, maar toen dacht ze erover na. Haar man moet een trouwalbum hebben samengesteld als een verrassing voor haar. Hij was waarschijnlijk van plan het de volgende dag aan haar te geven. Ze bladerde door de plaatjes in het album en haar gedachten gingen terug naar hoe geweldig de trouwdag was geweest.

Toen ze het einde van het album bereikte, waren er meer pagina's met foto's, maar deze waren niet van de bruiloft. Ze vroeg zich zelfs af wat deze vreemde plaatjes in het album deden. Het leek alsof ze waren geniet.

Op de eerste pagina stond een foto van een vrouw die in een bibliotheek stond en een boek in haar handen hield. Op de tweede pagina was er nog een foto van de vrouw, maar deze keer stond de deur van de bibliotheek open. Ze voelde zich een beetje ongemakkelijk en draaide zich om en keek naar de deur. Het was dicht. Op de derde pagina van het boek stond de deur wijd open en stond er een anonieme man achter de vrouw. Nogmaals, ze keek over haar schouder, maar de deur was gesloten.

Ze knipperde naar de laatste pagina van het boek en zag dat de anonieme man op de foto achter de vrouw stond, zijn arm ophief en een mes vastklemde.

De volgende ochtend werd de man wakker en kon zijn vrouw niet vinden. Hij besloot het huis te doorzoeken, maar toen hij bij de bibliotheek kwam, merkte hij dat de deur niet open zou gaan. Het zat vast. Met al zijn gewicht erachter duwde hij met zijn schouder tegen de deur en uiteindelijk barstte hij open. Achter de deur vond hij zijn vrouw in een plas bloed. Er stak een mes uit haar rug.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now