Late night show

34 1 0
                                    

Jaren geleden was er een tv-programma dat laat in de nacht in Japan werd uitgezonden. Het programma ging over geesten, paranormale activiteiten en onverklaarde mysteries. In één aflevering van de show selecteerde de gastheer drie tienermeisjes uit het publiek en stuurde ze naar een spookhuis live op tv.

Een cameraploeg volgde de meisjes door het enge oude gebouw en filmde alles wat ze deden. Het publiek keek toe terwijl de meisjes elk vreemd geluid dat ze hoorden sprongen en schreeuwden bij elke vreemde schaduw die ze zagen. Uiteindelijk kwamen de drie meisjes huilend, trillerig en trillerend het huis uit en het publiek had veel lol om hun angst.

Naderhand nam een ​​van de bemanning een foto van de drie meisjes die als aandenken voor het huis stonden. Hoewel de meisjes niets echt paranormaals in huis hadden meegemaakt, gebeurde er iets raars toen de foto werd ontwikkeld.

De drie meisjes leken totaal anders op de foto. Het eerste meisje was helemaal zwart, van top tot teen, het tweede meisje was omringd door een dikke, witte rook en het hoofd van het derde meisje ontbrak.

Nog verontrustender was wat een paar dagen later gebeurde. Het eerste meisje werd gedood onder mysterieuze omstandigheden. Haar huis werd in brand gestoken terwijl ze in bed lag te slapen en ze werd levend verbrand. Toen ze haar verkoolde lijk op een brancard haalden, leek het net zoals op de foto.

Dit leek te veel toeval en toen de gastheer van het tv-programma ervan hoorde, besloot hij de volgende aflevering te wijden aan het vertellen van het verhaal van de meisjes en de foto. Hij nodigde de twee overlevende meisjes in de studio uit om geïnterviewd te worden.

In de nacht dat ze de volgende aflevering van de show opnamen, arriveerde het tweede meisje op tijd, maar het derde meisje kwam nooit opdagen. Het publiek zat en de camera's begonnen te rollen. De gastheer legde uit hoe de foto was genomen en verzekerde de kijkers dat er geen cameratrucs waren.

Hij introduceerde het tweede meisje en ze liep het podium op. Terwijl het publiek applaudisseerde, ging ze naast het bureau van de gastheer zitten. Voordat ze de kans kreeg om eventuele vragen te beantwoorden, zakte er een studiolicht uit het plafond en viel op haar. Ze werd geëlektrocuteerd vlak voor het met afschuw vervulde publiek. Tegen de tijd dat de bemanning erin slaagde om het licht aan te sluiten, gloeide dikke witte rook van het lichaam van het meisje.

De gastheer kon niet geloven wat hij zag. Het dode meisje leek precies op de foto.

"Stop niet met filmen!" Schreeuwde hij. "Houd die camera's aan het rollen!"

Tijdens de chaos die volgde, zag niemand de moeder van het derde meisje in de studio aankomen. Ze strompelde door de deuren en greep een bundeltje in haar armen. Haar haar was in de war en haar kleren waren besmeurd met bloed.

Ze begaf zich naar het podium, plaatste de bundel op het bureau voor de gastheer en rolde die uit. Binnenin was het gescheiden hoofd van haar dochter.

"Kijk eens wat je show met mijn baby heeft gedaan!" Schreeuwde ze.

Later ontdekten ze wat er was gebeurd. Het derde meisje was met haar moeder op weg naar de studio. Ze waren te laat, dus vroegen ze de taxichauffeur zich te haasten. Terwijl hij in de stromende regen door de straten van de stad snelde, verloor hij de controle over het voertuig en sloeg hij tegen de achterkant van een vrachtwagen. Het derde meisje was onthoofd bij de inslag en haar moeder was getuige van het hele gebeuren. De vreselijke aanblik had de arme vrouw helemaal gek gemaakt.

Het televisiestation zend nooit de aflevering uit, de host werd ontslagen en de show werd onmiddellijk geannuleerd. In een poging het te verdoezelen en publieke verontwaardiging te voorkomen, vernietigden ze alle opnames die waren opgenomen. Nog steeds is het een taboe-onderwerp in de Japanse tv-industrie.p

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now