Dead Lincoln

18 1 0
                                    

Hallo daar, ik moet je iets vertellen. Denk aan de Nickelodeon-show die het Loud House heet? Een van de beste shows ooit gemaakt door Chris Savino. De show bevatte een jongen genaamd Lincoln met tien zussen genaamd Lori, Leni, Lynn, Luan, Lisa, Luna, Lucy, Lola, Lana en Lily.

Maar ik moet je vertellen dat ik een mysterieuze tape had gevonden die ik nog nooit had gezien. Het was rond 13:12 in de middag, ik ging een middag joggen tot ik de goodwill-winkel passeerde, ik besloot te vinden wat ik daar nodig had , Misschien zoals sommige VHS-banden (omdat ik al een tijdje niet naar een aantal van mijn banden heb gekeken) omdat je weet hoe mensen VHS-openingen op YouTube doen, maar ik heb er nog geen gedaan. Dus ging ik naar de VHS-gang in de winkel, en terwijl ik de nickelodeon VHS-banden passeerde, was er iets dat ik niet wist, het was een VHS genaamd het luide huis: dead Lincoln, de tape was geschreven met een papieren inkt joy-gel pen zoals ik in de commercial zag, ik ging meteen naar de receptionist en vertelde hem dat er een mysterieuze tape was die ik vond, hij keek ernaar en zei dat het een ontbrekende aflevering was van de show. Dus ik kocht de tape en rende terug naar huis met mijn andere banden. Je weet hoe in de "Pee Wee Herman Murder Tapes" Creepypasta, waar deze man zegt dat hij een verloren aflevering van gouden meisjes had gekocht, Nou als je het niet weet, kun je het verhaal horen op Youtube, Anyways, On to talk about de verloren aflevering, ik stopte de tape in mijn VHS-speler en de intro begon. De intro was echter anders. Toen Laps de scène opklom waar Lana de wastafel in de badkamer ontstopte, rende Lincoln de hal in. En er zat een hamer naast de trap, Lincoln gleed uit en viel de trap af, hij had helemaal over hem geschaafd, en hij had een bloedende arm, de intro eindigde, de titel van de aflevering heette "Dead Lincoln", De aflevering begon met de buitenkant van het huis zoals in bijna elke aflevering.

Het vervaagde in de badkamer, Lori was luid in de douche, toen ze opeens moest plassen. Ze opende het douchegordijn, en ze plaste het toilet uit. Het scherm veranderde van Lincoln en Leni die ultrastraalsjager IV speelden, Ik was erg in de war om dit tafereel te zien, Lori kwam de trap af en er was zeep over haar delen in plaats van een handdoek, Lincoln ging naar het toilet om over te geven, Lynn was ook in de douche, en ze vroeg of Lincoln ziek was , Lincoln zei nee, hij zei dat hij Lori zonder handdoek zag, Lincoln loog. Leni legde een doek op Lincoln's voorhoofd, en ze bedekte Lincoln's lichaam met een deken, Luna voelde erg veel medelijden met Lincoln, toen zei een bericht op het scherm dat 3 dagen later Lincoln naar buiten ging om een ​​wandeling te maken. Toen liet het scherm een ​​foto zien van de luid huis 's nachts, Lincoln zette Lola luid naar bed en verliet de kamer toen opeens Lola luid begon te zingen.

"Mijn bonny ligt over de oceaan, Mijn bonny ligt over de zee, Mijn bonny ligt over de oceaan, Oh mijn bonny terugbrengen naar mij!"

"Kom maar terug, mijn bonny !, bonny bonny bonny, kom terug naar mij!"

De aflevering is gedurende 12 seconden vervaagd tot zwart. De aflevering kwam terug met Lincoln op een verlaten weg en een taxi doodde Lincoln, Lincoln's zussen snikten hysterisch na het bekijken van het beeldmateriaal, Lincoln's zussen gingen naar zijn begrafenis.

Toen het scherm drie seconden op statisch was, ging Lori naar het podium en zei.

'Lincoln zou altijd een slim iemand zijn, ook al houden we niet veel van hem, hij zou ons altijd veel helpen, maar ik kan niet zonder hem leven, Good bye Lincoln, we zullen je missen.'

In de tweede tot laatste scène toonde het The Loud House een te koop bord.

Toen eindigde de aflevering met een schot van een lijk uit Lincoln.

Ik sloeg de band in stukjes. Later moest ik 4 weken naar een psychiatrisch ziekenhuis worden gebracht, ik had de rest van de winter nachtmerries.

Als je een kopie van de aflevering vindt, kijk er dan niet naar!

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now