Delete the Photos

36 3 1
                                    

Er waren 4 tienermeisjes die in Kuala Lumpur, Maleisië woonden. Hun namen waren Ying, Spicy, Nana en Sis. De meisjes waren al jaren beste vrienden sinds ze samen naar school gingen en ze deelden interesse in spookverhalen en horrorfilms.

Ze hadden een stadslegende over hun school gehoord. Volgens het verhaal ging een meisje een van de schoolbadkamers missen en werd het sindsdien opgesloten. De meiden besloten dat ze in de badkamer zouden breken als niemand keek en een kijkje in de buurt nemen.

"Ik vraag me af wat we zullen vinden," zei Spicy.

"Misschien zullen we het lijk van het meisje vinden," lachte Nana.

Die avond, toen de lessen voor vandaag klaar waren, verzamelden de meisjes zich buiten de badkamer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Die avond, toen de lessen voor vandaag klaar waren, verzamelden de meisjes zich buiten de badkamer. De gangen waren verlaten en alle andere studenten waren naar huis gegaan. S heeft een haarspeld gebruikt om het slot te pakken en de deur zwaaide open.

De badkamer zag er schoon uit, maar hij was leeg. Toen ze een van de kraampjes controleerden, vonden ze een camera op de grond liggen. Het vreemde eraan was dat het nog steeds werkte en de batterij vol was.

Verwijder de foto's

Sis pakte het op en begon door de foto's te bladeren. Er was niemand op de foto's. Het waren allemaal lege foto's van delen van de badkamer.

"Het lijkt erop dat ze in het donker foto's maakten", zei Sis. "Ik vraag me af wat ze van plan waren."

"Oh mijn god, ik denk dat ik het weet!" Riep Nana uit. "Ze probeerden een geest te vangen. Je moet in een donkere kamer gaan en foto's maken en als het spookt, verschijnt er een geest in een van de foto's. '

 Ying was er een beetje van onder de indruk en ze wilde vertrekken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ying was er een beetje van onder de indruk en ze wilde vertrekken.

'Laten we een selfie maken voordat we gaan,' stelde Nana voor.

Ying, Spicy en Nana poseerden samen terwijl Sis er een foto van maakte.

Verwijder de foto's

Toen vertrokken ze, schakelden de lichten uit en deden de deur achter zich dicht.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now