Normal porn for normal people

244 4 0
                                    

Misschien is de meest verontrustende, en dus 'beste', creepypasta, een kettingmail die een website aanbood met de naam normalpornfornormalpeople.com. De slogan van de site - "Een website gewijd aan de uitroeiing van abnormale seksualiteit" - en de naam zorgt ervoor dat de verhalenverteller van de eerste persoon de link bezoekt.

Op de bestemmingspagina stond een lange tijd die de verhalenverteller niet kon onthouden en beweert dat elk woord van de rant een aparte link was. Na het klikken op een aantal links die met name nergens toe leidden, leidde een link tot het downloaden van een bestand met de naam "peanut.avi". De video toont niets anders dan een vrouw die een boterham met pindakaas maakt en een man die de boterham neerzet voor een hond, die het zou opeten. Dit gebeurde meerdere keren, maar er gebeurde niets ongewoons.

De verteller gaat op een plaatje achter om zijn bevindingen te bespreken, maar ontdekt een discussie die iemand anders al heeft gemaakt over de rare video's, elk met tamelijk onschuldige namen. "Lickedclean.avi" toont bijvoorbeeld een reparateur die aan een wasmachine werkt, en wanneer de reparateur weggaat, likt de eigenaar van de machine de bovenkant ervan gedurende zeven minuten.

Een andere film, getiteld "dianna.avi," is niets meer dan een vrouw die praat en vervolgens haar viool speelt. Een gebruiker op het afbeeldingsbord wees er echter op dat als je naar de weerspiegeling van een spiegel in de kamer kijkt, je een man in een kippenmasker ziet masturberen voor de vrouwen die viool spelen.

Uiteindelijk worden de video's een beetje eng. Een getiteld "stumps.avi" heeft betrekking op een man zonder benen die danst op een Dance Dance Revolution dansmat totdat hij uitputting bezwijkt; echter, hij begint weer te dansen als een man buiten de camera hem schreeuwt om dat te doen. Het originele verhaal (hieronder) bespreekt veel onaangename video's die werden ontdekt.

Ten slotte eindigt het verhaal met een video met de titel 'useless.avi', waarin een vrouw uit een vorige video is vastgebonden aan een bed. Een man in een zwart masker opent de deur en laat een volwassen chimpansee, die volledig geschoren en rood geschilderd is, de kamer in. De chimpansee mault de vrouw op het bed en eet haar op. Zoals bij alle goede verhalen kan geen enkel spoor van de video's of originele afbeeldingbordthreads worden gevonden.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now