De Shadmock

13 2 0
                                    

De Shadmock is een obscuur monster dat een vreemde combinatie is van een weerwolf, een vampier en een griezel. Het is het resultaat van inteelt tussen deze monsters en de Shadmock is de laagste trede van de genetische boom van monsterdom.

De Shadmock ziet eruit als een mens, maar hij is bleek, mager en dun met een ziekelijke, klamme huid en donkere kringen rond zijn ogen.

Er is een oud gezegde: "Vampire sup, Werewolves jagen, Ghouls scheuren. Schimmels likken, Maddies Yawn, Mocks blazen, maar Shadmocks fluiten alleen. '

Het fluiten van een Shadmock is een zeer destructieve kracht en het zal alles op zijn pad doden of vernietigen. Ze zijn teruggetrokken en gebruiken hun fluit alleen wanneer ze boos zijn.


"Vallen op je knieën en hardop bidden,
wanneer de maan zich achter een wolk verbergt,
geef de wind niet de schuld voor de nachtelijke krijs,
of de vloerplanken wanneer ze beginnen te kraken.
Vraag je niet af waarom je haar plotsklaps borstelt:
maar laat alle hoop varen als de shadmock fluit. '

Er was eens een Shadmock met de naam Raven die alleen woonde in een Engels landhuis. Hij was een excentrieke en teruggetrokken miljonair en zijn landhuis was opgeslagen met onbetaalbaar antiek en zeldzame kunstwerken. Ondanks zijn rijkdom, leefde hij een eenzaam bestaan, met alleen zijn huisdierduiven om hem gezelschap te houden.

Hoewel Raven niet de meest afgrijselijke man ter wereld was, was hij behoorlijk lelijk en had hij veel problemen met het aantrekken van vrouwen. Met zijn magere trekken, bleke teint en de donkere kringen onder zijn ogen, heeft hij het moeilijk om iemand aan te trekken. Zelfs al was hij 40 jaar oud, hij had zelfs nog nooit een meisje gezoend.

Op een ochtend was de Shadmock zijn duiven aan het voeren toen hij zag dat er een vlooienkat rondstrooide. Het besloop zijn gevederde vrienden en voordat hij de kans kreeg om te reageren, stak de kat zich op en pakte een hap vol duiven.

De Shadmock vloog in een razernij. Zijn lippen begonnen te trillen en te trillen. Ze tuitte zijn lippen op om een ​​strakke kleine cirkel te vormen en liet een oorverdovend fluitje los. Het was het meest angstaanjagende en onmenselijke gefluit dat je je kon voorstellen ...

Toen het fluitje stierf was er niets meer over van de kat dan een rokend, verkoold karkas dat in het gras lag.


Raven had een uitgebreide collectie van onbetaalbaar antiek en hij had al zijn antiek nodig om te catalogiseren. Hij plaatste een advertentie in de krant voor een assistent.

De advertentie werd beantwoord door een mooie jonge vrouw genaamd Angela. Ze was het mooiste, mooiste schepsel dat hij ooit had gezien. Vanaf het moment dat hij haar ontmoette, werd hij meteen verliefd. Hij huurde Angela in om zijn secretaresse te zijn.

Naarmate de dagen verstreken, brachten Raven en Angela samen veel tijd door. Hij begon zichzelf voor de gek te houden dat hij, ondanks zijn walgelijke en weerzinwekkende uiterlijk, misschien ook verliefd op hem kon worden.

Wat Raven echter niet wist, was dat Angela al een vriendje had en dat het paar van plan was elke cent die hij had te stelen.

De komende paar weken gaf de Shadmock geschenken aan Angela en probeerde ze een verstandhouding met haar te ontwikkelen. Hij heeft zelfs een dure diamanten ring voor haar gekocht. Toen hij de ring uit zijn kluis haalde, keek Angela toe en zorgde ze ervoor dat ze de combinatie onthield.

Angela ging elke nacht naar haar vriend en samen stelden ze hun misdaad geheim in.

Uiteindelijk werkte de Shadmock de moed op om Angela te vragen met hem te trouwen. Ze accepteerde het en wist dat het haar kans was om hem de wacht te laten verslappen, zodat ze in zijn kluis kon stappen en hem blind kon roven.

De Shadmock geloofde dat hij eindelijk ware liefde had gevonden en dat hij helemaal in de wolken was. Hij besloot om een ​​gekostumeerde bal te houden om de verloving te vieren. Alle monsterlijke familieleden van Raven waren uitgenodigd om aanwezig te zijn, maar hij zorgde ervoor dat ze allemaal maskers droegen.

In de nacht van de bal was het landhuis vol met weerwolven, vampieren, geesten en alles daartussenin, maar ze waren allemaal beëdigd om hun beste gedrag te vertonen en Angela had geen idee wat zich onder hun maskers bevond.

Eindelijk, terwijl de gasten in de danszaal dansten, wist Angela weg te glippen van de menigte. Ze liep naar de studeerkamer en opende de kluis. Ze stopte haar handtas tot de rand met proppen contant geld en juwelen van onschatbare waarde.

Toen ze zich omdraaide om weg te gaan, zag ze de Shadmock in de deuropening staan ​​kijken naar haar. Er was een trieste, gekwetste uitdrukking op zijn uitgemergelde gezicht.

"Neem het allemaal," zei hij. 'Geld en juwelen doen er niet toe voor mij. Geef het aan wie je maar wilt, maar je zou nog steeds van me kunnen houden ... Je zou nog steeds van me kunnen houden ... "

Hij benaderde haar en probeerde wanhopig haar te kussen, maar Angela was zo door hem afgeslagen dat ze hem wegstoof.

"Nee!" Riep ze met een schelle stem. "Je bent afschuwelijk en walgelijk. Ik ben nog nooit zo'n ellendig en walgelijk wezen tegengekomen. Je draait mijn maag om. Alleen al door naar je te kijken, wil ik overgeven. Alles wat ik wilde was je geld en je juwelen. Ik zou nooit van je kunnen houden. "

De Shadmock's woede klom omhoog en hij kon zichzelf niet stoppen. Zijn lippen begonnen te trillen en beven. Hij tuitte die dunne lippen op en vormde een strakke kleine cirkel.

De gasten in de balzaal hoorden een fluitje. Een luid, doordringend, oorverdovend, gierend gefluit. Het steeg hoger en hoger tot het een hoogte bereikte die de muren deed beven en het glas in de vensters brak.

Toen het geluid eindelijk wegstierf, gingen de deuren van de studeerkamer plotseling open en strompelde Angela naar buiten, terwijl ze haar oren vasthield.

"Help me ... help me," mompelde ze achter haar masker vandaan.

De gasten keken toe hoe ze naar de deur liep en rende de duisternis in.

Later die avond, toen Angela's vriend naar huis terugkeerde, vond hij haar op hem wachten. Haar gezicht was nog bedekt met een masker.

"Wel, heb je de juwelen gekregen?" Vroeg hij gretig.

Angela's verdorde, zwart gemaakte hand reikte omhoog en trok het masker weg. Terwijl stukken verkoold vlees wegvielen, staarde haar vriend vol afschuw naar wat er van haar gezicht over was. Hij brak uit in een koud zweet en zijn maag kolkte. Hij kraaide en braakte over de vloer en zakte toen in een doode flauwte op de grond.

'Je zou nog steeds van me kunnen houden,' kraste ze. "Je zou nog steeds van me kunnen houden ..."

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now