Breinbrekers

525 13 14
                                    

Elk van deze Brain Teasers bevat een enge verborgen betekenis. Kun je het griezelige verhaal in elk daarvan zien? Besteed wat tijd aan het nadenken over deze raadsels.

Breinbrekers

1. Alleen in het huis

Ik was erg bang vannacht nadat ik een heel eng verhaal las op deze enge website die ik altijd bezoek. Wat het erger maakte, was dat mijn ouders weg waren, dus ik was alleen in huis. Ik schakelde alle lichten in mijn kamer en in de gang naar de badkamer in. Dat kalmeerde me een beetje. Het enige enge wat er gebeurde was toen ik klaar was met douchen en ging terug naar mijn kamer. Ik schakelde het licht in en op dat moment viel mijn handtas van de stoel. Dat maakte me springen! lol 

2. Vreemd diner

Een paar dagen geleden was ik uitgenodigd om bij een vriend thuis te eten. Het vreemde is dat mijn vriend onlangs betrokken raakte bij een of andere rare religieuze sekte. Terwijl ik daar was, serveerde hij een soort vlees, maar hij vertelde me niet wat voor soort vlees het was. Het maakte me nogal bang. Even vroeg ik me af of het menselijk vlees was, maar toen ik het at, wist ik dat het absoluut geen vlees van mensen was.

3. Het meisje in de bibliotheek

Gisteren ging ik naar de bibliotheek om wat boeken te lenen. Ik vroeg de bibliothecaris waar de horrorafdeling was en zij stuurde me naar enkele planken die in de hoek stonden, tegen de muur. Ik bladerde door de titels, toen kwam ik bij een opening in de boeken en een schattig meisje keek me vanaf de andere kant aan. Onze ogen ontmoetten elkaar een moment en ze glimlachte. Ik heb 10 minuten geprobeerd om moed op te bouwen om een ​​gesprek met haar te beginnen, maar uiteindelijk heb ik net drie boeken uitgekozen en naar de balie van de bibliothecaris gebracht. Waarom ben ik zo slecht? Als ik dapper genoeg was geweest om met dat meisje te praten, had ik misschien haar nummer kunnen krijgen.

4. Onderzoek autopsie

Studeren om dokter te worden is echt hard werken, maar ik scoorde 100% op mijn autopsie-examen op vrijdag. Ik kan echter niet al het krediet opnemen. Mijn kamergenoot was een enorme hulp. Ik wou dat ik hem kon bedanken, maar hij is niet meer bij ons. RIP Jacob.

5. Pizza levering

Ik bezorgde een pizza in een oud appartementencomplex in een slecht deel van de stad. Toen ik op de knop drukte om de lift te bellen, gingen de deuren meteen open. Plotseling rende deze vrouw schreeuwend weg met deze gekke blik op haar gezicht. Ze rende het gebouw uit voordat ik een woord kon zeggen. Sommige mensen zijn gewoon raar. Ik keek in de lift, gewoon om te controleren of enge moordenaars. Nee, niets. Maar ik ben toch de trap op gegaan.

6. Zelfmoordvideo

Een paar dagen geleden stuurde mijn vriend me een e-mail met daarin een videolink. Toen ik de video bekeek, was ik geschokt. Het liet hem zien zelfmoord te plegen. In de video bond hij een touw om zijn nek en sprong van een stoel. Hoe kon hij me zoiets sturen ?? Zijn begrafenis is morgen, maar ik kan mezelf er niet toe brengen. Ben ik een slecht persoon?

7. Vriendin

Mijn moeder behandelt mijn vriendin als een rotzak. Wanneer we langs komen om te bezoeken, gaat ze nooit op zoek naar een plek voor haar. Vandaag, toen ze aan het poetsen was, greep ze haar en riep haar vies en probeerde haar in de kast te gooien. Dat was teveel voor mij. Ik riep "Mam! Behandel Alice niet op die manier! "Mijn moeder keek me gewoon aan en leek helemaal op" Alice? Wie is de bleep Alice? "Ik kan niet geloven hoe onbeschoft mijn moeder is.

8. Inbreker

Een paar minuten geleden was ik aan het douchen en ik hoorde een schreeuw vanuit de woonkamer. Ik stapte uit het bad en rende daar naakt weg. Toen ik daar aankwam, zag ik een inbreker staan ​​over de lijken van mijn moeder, mijn vader en mijn zus. Toen de inbreker me zag, sprong hij uit het raam en rende weg. Ik ben zo bang. Ik weet niet wat ik moet doen.

9. Drie vrouwen

Ik ben drie vrouwen verloren. Kun je het geloven? Laat me je vertellen dat alcohol een heel gevaarlijk iets is. Mijn eerste vrouw was een alcoholist. Ze hield ervan om wijn te drinken. Nadat we 2 jaar getrouwd waren, leed ze aan alcoholvergiftiging en stierf. Mijn tweede vrouw was ook dol op wijn. Haar dood werd ook veroorzaakt door haar drinken. Mijn derde vrouw stierf op een andere manier. Ze brak haar nek toen ze van de trap viel. Ze was echter niet dronken. Ze weigerde altijd om wijn te drinken.

10. Goedkoop hotel

Ik ben op vakantie in Bangkok, Thailand en ik logeer in een goedkoop hotel. De lokale bevolking zegt dat dit hotel spookt, maar je weet hoe Thaise mensen zijn ... Ze zijn erg bijgelovig. Ik heb gisteravond echter een eng incident gehad. Ik nam een ​​bad en terwijl ik mijn haar föhnde, zette ik de tv aan. Plots verscheen een gruwelijke, oude vrouw met witte gezichten op het scherm. Het gaf me zo'n schrik, ik liet de föhn in de badkuip vallen. Dat sloeg alle lichten in mijn kamer uit. Ik moest op het licht van de tv vertrouwen om me aan te kleden. Toen ik naar de lobby ging, ontdekte ik dat mijn kleine ongeluk de elektriciteit in het hele hotel had uitgeschakeld. De hotelmanager was niet erg blij met mij. lol

Creepypasta'sWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu