De houder van alles

210 7 0
                                    

Ga in een willekeurige stad, in welk land dan ook, naar een bouwmarkt of gereedschapswinkel waar je jezelf kunt vinden. Eenmaal daar, ga naar een medewerker, zucht vol ontzag en zeg: "Zul je naar al die dingen kijken?"

De medewerker zal doorgaan met een lijst van alles wat te koop is. Luister naar wat hij zegt en onderbreek niet, of elk opgemerkt gereedschap en instrument - elke hamer, elke sleutel, elke reeks tangen - zal een rol spelen in je uitgerekte dood.

Vraag aan het einde van zijn aanbieding iemand te zien die zichzelf 'De houder van alles' noemt. Neem de sleutel die de werknemer u zal geven. De medewerker negeert je en gaat terug naar het bedrijf waar hij zijn aandacht op richtte.

Gebruik de sleutel om naar de badkamer te gaan. Het zal heel klein en krap zijn, waardoor er genoeg ruimte is voor alleen het beschimmelde en stinkende toilet en één persoon. Doe de deur achter je dicht, doe de deur op slot en ga zitten. Je ziet op de deur verschillende graffiti en geschriften, variërend van de meest grimmige tot de meest denigrerende. Gebruik een pen die je hebt meegenomen en schrijf op de deur "Hoe zal alles reageren op hun komst?"

Omwille van al wat puur is, schrijf niets anders of doe iets anders, want het rotte water van het toilet zal beginnen te morsen, langzaam de kamer vullen totdat je bent verdronken in het mengsel van water en menselijk afval. Je kunt op dat moment de deur niet openen.

Als je de eenvoudige taak hebt gedaan om de vraag te schrijven, schrijft het antwoord zich langzaam op de deur. De geschriften beschrijven de angst van verlies en de dood van hoop die de mogelijkheid van hun komst zal volgen. Het enige wat je zou moeten horen is het krabben van een onzichtbare pen die zijn onheilige bericht op de deur schrijft. Als je iets anders hoort, moet je onmiddellijk je ogen sluiten en op de deur knallen, schreeuwend. De geluiden moeten ophouden. Zou je dit niet doen, of zou het geluid door moeten gaan, dan zal falen een eeuwigheid van rood bloed en bloedvergieten met zich meebrengen.

Wanneer het schrijven stopt, bent u vrij om te vertrekken. Open de deur en loop de ijzerhandel uit. Kijk naar de sleutel.

De sleutel is Object 50 van 538. Het zal frigide voelen elke keer dat je het aanraakt. Mocht het ooit warm worden, dan is uw tijd nabij.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now