Happy appy (deel 1)

184 6 1
                                    

23 februari, 2011

Hallo, ik heb een programma met de naam Happy Appy ontdekt en het maakt me homo verward. 

Ergens in 1999, nadat Noggin werd gelanceerd, heeft Nickelodeon een nieuwe show uitgezonden op hun programma, genaamd Happy Appy. Het klinkt als een rijmpje dat een babysitter zou zingen, maar dat was het niet. Het was een korte show en werd normaal gesproken in duetten gespeeld, waarbij elke aflevering 20 minuten minus commercials was. Een maand nadat het in première ging, werd het uit de lucht getrokken en nooit meer uitgezonden, zelfs de leukere afleveringen. Sommige ouders hebben de show wel opgenomen, maar het waren VHS-kopieën.
Happy Appy Ep 2.png
Gerestaureerde Happy Appy-afbeelding van Ep 2
Maar van die VHS-kopieën,

☀Galway GORL Galway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLGalway GIRLalleen sommige VHS-kopieën hebben overleefd. Wat echter heel zeldzaam was, was een intacte dvd-kopie van elke aflevering. Ik was een van de gelukkigen die een dvd-kopie hadden. Gisteren, toen ik onlangs met het schoonmaken van de lente bezig was (oké, winter-lente schoonmaak, maar who cares), vond ik een aantal oude dvd's, met een sharpie erop. Ze lezen HA 1-10. Ik heb wat onderzoek gedaan met Google en op Yahoo (helaas) kwam ik erachter dat dat de initialen waren voor Happy Appy. In de antwoorden zeiden ze dat er geen dvd-kopieën in de buurt zijn, wat onjuist is, omdat ik een aantal kopieën heb.

Dus besloot ik ze in de diskdrive te stoppen, biddend dat ze zouden werken. Wel, dat deden ze, en ze sneden meteen door naar de intro. Trouwens, ik heb de show echt niet beschreven, toch? Er is deze gigantische klei appel met handen en voeten. Hij hielp kinderen toen ze gewond raakten. Maar naarmate de show vorderde, werd het alleen maar griezeliger. Zoals, death-stare-and-evil-smile creepier. Tegen de 8e aflevering was hij niet eens een kleimodel. Hij zag eruit alsof hij CG was, maar dat was hij niet. Waarschijnlijk een zeer goede animatie? Om meer te beschrijven over de kleuren van Happy Appy waren zijn ogen donkerblauw, zijn mond was donkergroen en hij had een blad op zijn hoofd. Zijn intro-lied had dezelfde melodie als "Mary had a Little Lamb". Het ging zoiets als deze "Happy Appy, Appy App" driemaal herhaald. Hoe dan ook, genoeg daarmee. Laten we de daadwerkelijke afleveringen van de shows beschrijven.

Aflevering 1 en 2 werden respectievelijk "Happy's Dungeon" en "Hurt Happy" genoemd. Happy's Dungeon was precies wat je dacht; Gelukkig in een kerker gaan en kinderen helpen bij de cellen. Hurt Happy was blij dat hij gewond raakte en de kinderen hielpen hem, door hem pleisters te geven en hem fruit te geven (wat vreemd is, omdat ze hem een ​​appel in één deel gaven.) Niets leek niet op zijn plaats toen ik het voor het eerst zag, maar toen ik het voor de tweede keer zag, zag het er heel vreemd uit. Terwijl Happy in Happy's Vacation met zijn busje reed, werden sommige frames overgeslagen. Ik negeerde het en zei dat het een gekraste dvd kon zijn. Maar toen ik het controleerde, was het scratch.

Ook merkte ik dat sommige objecten niet op de plaats in Hurt Happy. In Happy's Van was er wat leek op de grens van de HOPE-poster van Obama. De radio speelt ook een country-achtige versie van "Hot n 'Cold", die in 2008 werd gemaakt en zeer afwijkend is voor een kinderprogramma. Ik dacht dat dat gewoon toeval was. Wel, ik had het mis. Aflevering 3 en 4 waren vreemder. Een moment dat rillingen over iemand's ruggengraat kon toveren, was de "Booboo-scène" in aflevering 4. Gelukkig heeft een kind dat een blauwe plek op zijn knie heeft. Hij kijkt naar de camera, de dood staart naar het gezicht en zegt: "Wat heeft Nate (ik denk dat dat zijn naam was, het was niet Kevin) nodig voor dit pak slaag?".

30 seconden lang staarde hij onbewogen naar de camera. Zijn donkerblauwe zielloze ogen sluiten zich aan bij iedereen die toekijkt. Eindelijk sprak hij; "Dat klopt! Een pleister !!" Waarom had hij zo lang nodig om te spreken, ik weet het niet. De intro's waren uitgesneden en de belangrijkste afleveringen ontbraken een paar scènes. Op aflevering 3, 05:12 is wanneer hij zijn eerste sterfte stare / kwaad glimlach doet. Gedurende 30 seconden. Het was een beetje griezelig. Ook werden de objecten die niet op de plaats waren meer zichtbaar. Er was een nieuwsuitzending over een tsunami die Japan onlangs trof. Happy zei "Oh nee! Als je de Japanners wilt helpen redden, bel dit nummer!" en een nummer van 1-800 werd vermeld.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now