Bölüm 15

17.9K 650 30
                                    

Selim ve Cemal salonda endişeli bir şekilde konuşan Filiz ve Nalan Hanım’a artık çıkabileceklerini söylemişlerdi. Hazırladıkları birkaç çantayı aldıktan sonra Selim belki de son kez göreceği dairesine üzüntülü bir şekilde bakmıştı. Selim ve Cemal ellerinde silahlarla öne düşüp merdivenleri ağır bir şekilde inmeye başlamışlardı. Apartmanın girişine geldiklerinde heyecanları iyice artmıştı. Çok sessiz bir şekilde ilerliyorlar ve bu sessizliğin içinde en küçük bir tıkırtı bile kalplerinin hızla çarpmasına neden oluyordu. Bir ara arka taraftaki bodruma inen merdivenlerin olduğu taraftan hırıltılar geldiğini duyunca, Selim elindeki feneri hızla o tarafa çevirmiş ve apartmanın 30 yıllık emektarı Ahmet Efendi’nin hırlayarak üzerlerine doğru gelmekte olduğunu görmüşlerdi. Cemal hemen silahına davranmış ama tam ateş edeceği sırada Selim kolunu yakalayarak onu durdurmuştu.

- Dur Cemal abi, silah çok gürültü yapar apartmanda başka zombiler varsa hepsini buraya çekeriz. Bu işi sessizce halletsek daha iyi olur. Ben hallederim. Sen tetikte ol başka gelen olursa icabına bakarsın.

- Tamam Selim, dikkatli ol evlat.

- Olurum abi.

Filiz ve Nalan Hanım birbirlerinin koluna girerek oldukları yerden biraz daha geriye çekilerek olacakları heyecanlı bir şekilde izliyorlardı. Selim kılıcını çektiği gibi üzerlerine doğru gelmekte olan Ahmet Efendi’ye doğru ilerledi ve iyi bir zamanlamayla kılıcını savurarak Ahmet Efendi’nin başını gövdesinden ayırdı. Selim bu kadar kolay olacağını beklemiyordu. Yere eğilip sonunda ruhu huzura ermiş olan Ahmet Efendi’nin cesedini biraz yakından inceledi. Başının gövdeden bu kadar kolay kopmasının nedeni anlaşılıyordu. Vücut çürümeye başlamış, kemikler ve kaslar son derece dayanıksız bir hale gelmişti. Her an başkalarının da gelebileceği düşünen Selim hızla doğruldu ve planlarını uygulamak için tekrar harekete geçti.

-  Hadi abi bir an önce şu işi halledelim.

- Filiz, siz sessiz bir şekilde bizi bekleyin. Arabayı çalıştırır çalıştırmaz dışarı çıkarsınız ama çok dikkatli olun eğer dışarıda tehlikeli bir durum olursa bekleyin. Bu arada içerde de dikkatli olun çünkü Ahmet Efendi’den başkaları da olabilir.

-  Tamam Selim, siz de dikkat edin.

-  Merak etme, hadi Cemal abi gidelim.

- Tamam Selim. Nalan Hanım siz iyi misiniz?

Zombiler İstanbul'daजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें