1- aldri i norge mere

978 31 0
                                    

"Vær forsiktig! Du må love meg det." Sa mamma til meg da jeg sto på flyplassen. "Slapp av, jeg er 15 år ikke 8" sa jeg å lo kort.
"Jeg er redd for deg vettu" forklarte hun og ga meg flybilletten.
"Skjønner det, men jeg klarer meg! Herregud." Sa jeg å himlet kort med øynene. "Kos deg da, flyet ditt kommer om 20 minutter! Så du må raska på! Jeg og pappa må i et møte nå! Så jeg ringer deg imorgen? Okei?" Sa hun fort og kysset meg en gang på hodet.
"Okei, hade" sa jeg å klemte mamma rakst en gang og løp til sikkerhetskontrollen. Jeg kom meg igjennom, og løp til gaten.
Fortsatt 10 minutter til flyet kommer.
Håper at gutta er hjemme, eller så blir jeg sikkelig lei meg!
Jeg hakke peiling på hva som egentlig har skjedd med de! For 1 år siden, så sluttet de helt med å ha konserter i Norge. Jeg vet ikke hvorfor, men vi i Norge var jo de som startet karrieren dems, så de burde være mer takknemlig enn det de er nå, for nå har de bare konserter i Sverige, Danmark, Finland, osv. Aldri i Norge. Der de er oftest. "Unnskyld, skal du på flyet eller?" Sa en dame, som dultet meg borti armen. Jeg Tror jeg hadde tenkt alt for mye på m&m at jeg hadde glemt helt flyet. "Eh ja! Takk" sa jeg å løp mot de damene som sjekker bilett, jeg ga dem billetten min og smilte før de nikket og jeg fikk gå på flyet.
Jeg liker ikke å ta fly alene, fremmede mennesker kommer og sitter ved deg, men mamma og pappa kunne jo ikke være med. Og ingen av vennene mine gadd, Forde de er ikke så fan av m&m..

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now