Del 25/sesong 2

345 20 3
                                    

"Vi må rydde" jeg ynker meg selv oppover men blir dratt ned igjen av Martinus.
"Hvorfor? Kan vi ikke heller gjøre noe annet morsomt" jeg vet godt hva han mener med morsomt. "Forde huset ser ikke ut, kommer mamma og pappa hjem nå."

"KILL me" gjentar jeg og ler kort.
"Men jeg er Såå kåt" hvisker han og sutrer som en baby. "Etterpå, så er jeg kun din" jeg smiler lurt og kysser han en siste gang før vi reiser oss opp, han fletter fingrene våres sammen og vi går ut av badet, "dette kommer til å ta minst, 100 år" jeg sukker og vil ikke gi slipp på han, selvom vi virkelig må rydde, men fy søren så glad den gutten gjør meg.
"Kan ikke vi flytte sammen?" Spurte han og smilte stort mens han strøk hånden sin oppå min. "Jo" svarte jeg og lente meg intill en stor klem. "Jeg vil gjerne flytte med deg" smile hans er så smittsomt og gliser stort mot han. Dørhåndtaket vrir seg rundt og døren åpner seg
"Hell,," starte plutselig, mamma. Fyfaen, vær så snill. Hvorfor akkurat nå!
"Elise! Hva har skjedd med huset mitt!!" Sa mamma sjokka, pappa kom like sjokka inn etter henne. "Vel jeg hadde faktisk bursdag igår! Så jeg hadde en fest, som ikke gikk så fint!" Sa jeg og ynket meg nærmere Martinus, tryggheten sprer seg rundt meg bare han rører meg, "ikke skyld på Elise, det var alle folkene sin skyld, det var faktisk Elise som fikk alle ut" Martinus smilte bedene mot foreldrene mine og fulgte blikket sitt over på meg.

Jeg nikket enig og ventet på et positivt svar, forhåpentligvis.
"Å hvem Er du?" Sa pappa og smilte mot oss begge. "Han heter Martinus og er kjæresten min, vi har vært sammen i snart 3 år" svarte jeg mot pappa.
"Velkommen til familien, kjekk gutt" sa mamma og hilste på Martinus,

Hei!
Jeg har gått litt frem og tilbake nå, byttet mening hele tiden!
Men har valgt, å skrive sesong 3 av "sammen om drømmen"
Håper dere blir glade å at ingen hater på meg Forde jeg ikke laget sesong 5 av "together"❤️❤️

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now