Del 6/ sesong 2

360 19 2
                                    

Jeg gikk inn på badet, jeg måtte helt klart finne på en super bra plan for å få han ut av rommet. "Ikke vær så sur da, det var bare ebba" han viste meg mobilen sin med loggen på skjermen. Jeg viste jo at han kunne endre navnene. Altså så enkelt er det å juge.
"Så hvorfor var du innmari redd da jeg kom inn rommet?" Spurte jeg og gikk lengre unna han, det at dette var ebba var helt umulig. Han hadde ikke vært så anspent å så nervøs. "Forde at jeg trodde det var noen Andre" og der jugde han en gang til. Jeg skjønte når Martinus jugde, å det gjorde han nå.
"Okei, jeg tror deg" jeg måtte først forsikre meg om at Martinus ikke ble sur på meg. Dette skulle jeg finne ut av, uansett hvor lang tid det tar. Jeg orker ikke å få hjertet mitt knust igjen.

Jeg våknet neste dag, marerittet var der fortsatt. Jeg hadde hatt det akkurat samme marerittet. Og følelsen over at Martinus skjulte noe ble større og større.
"Vil du spise frokost? Er du sulten?" Det virker som om Martinus skjuler noe konstant, han vil aldri at jeg skal røre mobilen hans. Hver gang jeg spør om å låne den, sier han nei eller så finner han på dumme unnskyldninger. Her om dagen sa han at den var tom for strøm, greit nok det men altså laderen ligger jo rett ved han uansett. "Ehm Okei" jeg var utrolig redd, for å bli brukt. Bli brukt en gang til. Det var noe jeg virkelig ikke ville. Ville han kun ha oppmerksomheten min? Jeg har virkelig ikke peiling. Men noe rart foregår her.
"Martinus, kan du med hånden på hjertet si hvem du snakket med igår" jeg spurte han konstant helt klart. Men jeg fikk aldri det svaret jeg ønsket. Eller det svaret jeg virkelig trengte akkurat nå for å vite at Martinus virkelig elsket meg. "Elise, for siste gang! Det var ebba!" Sa han irritert og himlet kort med øynene. "Du trenger ikke å bli så sur! Jeg må få lov til å spørre når du er så mystisk" jeg reiste meg ganske så raskt opp for å løpe inn på bade for å ikke få denne samtalen mer pinilig enn det den allerede var

Jeg blir like sjokka og like glad hver gang, men 6 k lesere!!!😍
Da jeg startet denne brukern i starten av oktober hadde jeg virkelig ikke forventet noe av dette. Helt sykt!!
Tenkte å ha et maraton nå, men kommer til å lage maraton om noen skriver i kommentarfeltet om hva historien burde handle om, å dere trenger ikke å skrive "dirty, drama" for jeg vet dere vill ha det men om dere liksom skriver f.eks "Elise og Martinus slår opp og Elise blir sammen med Marcus" det var kun et forslag til hvordan dere kan skrive for jeg har sikkelig lyst til å gi dere noe tilbake for at dere er så aktive,men dessverre så er jeg litt tom for ideer AKK nå, som vanlig... ahaha❤️❤️
Men tusen millioner takk igjen! ❤️

(KOMMER MARATON ETTERPÅ)

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now