Info

632 38 11
                                    

Dere, seriøst. Hvorfor er ingen aktive lengre? Hva skjer? Alle var sikkelig aktive før, å jeg fikk opptil 50 lesere hver dag på hver del, nå er det likksom 16 lesere. Og nesten ingen kommenterer eller gir stjerner. Jeg vet at jeg snakker ganske så mye om dette ved å være aktive, emn husk at jeg får aldri motivasjon fra dere når Ingen er aktive, da kommer det dårligere deler og dette ender opp med at det blir postet deler ikke så ofte! Så husk!!! Det er faktisk opptil dere, når jeg skal poste del eller ikke. Får jeg ikke over 30 lesere så må dere faktisk vente til det er 30 lesere. Jeg bruker ganske så lang tid på å skrive.
Så vær ærlig! Er det noe dere ikke er fornøyd med? Er det noe dere ikke liker ved historien? Si det til meg isteden for å holde det skjult. Jeg har mange følgere men ingen er aktive? Hvorfor?
Ville også bare si at dette er ikke noe slags kjeftevideo! Jeg elsker virkelig hva jeg har oppnådd med denne historien å hadde heller ikke klart dette uten dere. Men folk må starte å bli litt med aktive for at jeg skal få litt motivasjon å syntes det er gøy å skrive historier. For nå liker jeg ikke å skrive lengre....

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now