Del 27/sesong 2

334 17 2
                                    

"Vi skal ikke på sydenferie" sa Martinus da han så alle klærene jeg skulle ha med, riktig nok. Men jeg måtte jo ha noe å velge imellom å bruke imorgen. "Du aner ikke hvor forelsket jeg faktisk er i deg, Martinus" jeg kjente varmen bre seg utover meg og jeg smilte stort av tanken på at det var oss to, meg å Martinus. "Jeg er mer forelsket i deg" sa han og løftet meg rolig opp for å gi meg en klem, jeg lo mens han snurret meg rundt "sett meg ned igjen" sa jeg og smilte mot han.
"Du bruker så lang tid" sa han og satte meg ned før han dumpet ned i senga mi.

"Det er bare du som har dårlig tålmodighet" sa jeg og pakket ned litt sminke.
"Kom nå!" Sa jeg stresset og dro med meg et teppe, jeg viste hvor kaldt det kunne være på garasje leiligheten.
"Har du kondomer? For jeg har ikke med meg noen" sa han og stoppet meg, "har jeg sakt at vi skal ha sex?" Sa jeg og lo.
"Nei men jeg vet du vil, du sa det selv Istad at du kun var min!" Sa han og hadde valpeøyne mot meg, "pliiiis, det er så lenge siden sist"
"Nei," sa jeg rolig.
"Jo! 3 måneder!" Sa han overbevisende.
"Greit, det kan hende det ligger noen på badet oppe" sa jeg og låste opp leiligheta døren, "husker du?" Sa jeg og smilte,
"Første gang da vi overnatter her, da vi var 15 år" jeg smilte av tanken på alle disse fine minnene våres iløpet av årene.
"Husker deg som om det var igår" han gikk inn på badet, og lette tydeligvis etter kondomer. "Vent da" sa jeg og lo før jeg fulgte etter han inn på badet. "Kanskje her" sa jeg å åpnet skuffen, men ingen..
"Samma det"

Hei dere!
Håper dere liker noen av delene, Sorry for dårlig opptateringer men jeg er litt opptatt av skolen og sånne ting, men anyway, tusen takk for 9k, helt sykt!❤️

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now