Del 3//sesong 2

339 20 4
                                    

"Ååå, Martinus våkne" gryntet jeg kort og ristet i han, riktig nok. Isabel vil tydeligvis ikke sove idag, "hva?" Sa han irritert tilbake, "Isabel, gråter" sa jeg og trakk den varme dynen rundt meg, mye søvn hadde det helt klart ikke vært inatt, vel ungen griner all The time likksom..
Jeg hørte Martinus reiste seg fra sengen, gikk med tunge skritt mot sengen hennes, han løftet henne opp. Gynget henne rolig, å la henne ned igjen, "plis sov!" Sa han med en hyllestene og la kosekluten ved henne, "koooom" sa jeg å åpnet armene mine, han la seg godt ved meg å la hodet sitt ved brystet mitt. "endelig" mumlet jeg og vi begge sovnet igjen like etter.

"Shhhh" jeg satt ved frokostbordet, med Isabel på armen, hylende. Jeg skal faen meg drepe Helene med en gang hun henter Isabel, for dette er totour.
Martinus gjespet høyt og drakk litt juice før han smilte søtt mot Isabel, "Såå utrolig søt" sa han og strøk henne rolig i håret.
"Ikke sant" sa jeg og smilte i enighet.
"Nå får jeg bare mer lyst på barn.
"Ehmm, Martinus vi må serr snakke om dette barn takket. Jeg satte fra meg Isabel i baby stolen å så mot Martinus.
"Jeg vet at du elsker unger å gjerne vil ha en, men ikke akkurat nå. Jeg er ikke ferdig med skoen enda, å jeg er ikke klar for å bli en mamma!" Sa jeg rolig, prøvde å ikke gjøre han alt for trist, "jeg skjønner, men kan du i det minste etter helgen tenke litt på det?" Ss han og flettet fingrene vårs sammen.

"Okei, jeg skal tenke på det"

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now