Del 10/sesong 2

395 20 4
                                    

Maraton

Jeg slang opp døren, så meg rundt på hotellrommet. Jeg hørte lyden av dusjen på lang vei. Dagen idag, har ikke akkurat vært så morsom. Alt er bare så kjedelig, sitte på en stol i mange timer. Konserten var fin den, men den var også kjedelig. Jeg er lei av at jeg og Martinus aldri kan gå noen steder uten en sikkerhetsvakt ved oss. Det står tilogmed 2 utenfor døren våres. Vi får aldri privatliv lengre. Martinus slang igjen døren til badet, å kom ut like hot og kjekke som alltid.
"Må du gå rundt sånn?" Sa jeg og lo kort.
"Bare Forde du sikler av Sixpacken min betyr ikke det at jeg må slutte å gå rundt sånn." Sa han tullete og dro på seg boxern.
"Nå skal jeg gå rundt sånn her resten av kvelden,"

"For å irritere meg?" Lo jeg kort og fant frem en kosebukse og en hettejakke fra hollister.
Jeg dro de på meg, "må du gå rundt sånn?" Sa Martinus for revansj mens jeg sto der kun i undertøy. Han smilte litt lurt og bare lo kort, "hva vil du gjøre da?" Sa han og sukket av kjedsomhet. "Tror jeg vet om hva" sa jeg og lente meg ned mot han før han fuktet leppene sine og vi kysset.
Han satte seg opp og bærte meg over på fanget hans, bena mine var på hver side av han og vi satt ansikt mot ansikt. (Om dere skjønner, Ahahha)
Jeg flyttet hendene mine opp til fanget mitt, og dro de rundt nakken hans.
"Martinus!" Døren lukket seg opp i et lynkjapt tempo.
"Er du seriøs!!" Ropte Martinus oppgitt og himlet ned øynene da han så Marcus komme løpende inn. "Åj! Hva skjer her a?" Lo han kort "kom til poenget," sukket Martinus mens jeg gikk av fanget hans og sukket jeg å, aldri 1 sekund har vi alene.
"Ehm, faen nå glemte jeg det" Marcus satte seg ned i stolen og tenkte hardt på hva han skulle si. "JO! eller vi skal ha en ekstra konsert imorgen" Martinus sukket kort mot meg  "kom du hit for å si det? Så du ikke at vi var mitt i noe? Foresten! Du kan be de sikkerhetsvaktene utenfor om å pelle seg vekk!" Sa han og reiste seg opp før han nærmest jagde Marcus ut av rommet igjen.

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now