Del 11/ sesong 2

395 21 4
                                    

"Nå! Låser jeg døren!" Sa Martinus å låste døren før han kom inn til meg igjen.
"Nå, kan vi fortsette. Endelig" sa han og smilte stort før han kom nærmere mot meg, jeg var virkelig spent på Ogsen dette ville ende. Han la seg Ove meg og leppene våres traff hverandre igjen, jeg smilte og bet meg i leppa før jeg bare ble litt for revet med å startet og kneppe opp knappene på skjorta hans.
"Kle av deg" hvisket han hest, dessverre lot jeg Meg rive med. Jeg rev av meg genseren uten at han måtte si det to ganger.
"Mmm" sa han og leppene han traff halsen min, redslen for å få et sugemerke var Stor.
Jeg hadde fått en sugemerke fra før av, å da Fikk jeg forespørselen fra foreldrene mine om hva det rare merke på halsen min var.
Unnskyldningen min der var at jeg hadde skadet meg på Cheer, jeg tror de ikke var helt overbevise men de spurte iallfall ikke noe mere den gangen.
Stønn utslapp munnen min jo mere han kysset meg, buksa mi forsvant like fort og jeg følte meg så naken der jeg satt kun i undertøyet.
Låst var døren, men jo mere skritt jeg observerte utenfor var jeg mere redd for at noen skulle komme inn mitt i det hele.
"Martinus, stopp" stønna jeg og fjernet han fra meg. "Hva er galt bae?" Sa han og satte seg ved meg før han strøk hånda hans på kinnet mitt noen ganger.
"Jeg bare er redd" jeg skalv nesten.
Jeg hadde aldri vært redd for denne tingen, Men akkurat nå var det akkurat som om at jeg hadde en sperre. En sperre og at jeg var liveredd for å bli det jeg fryktet mest.
Klar var jeg aldeles ikke.
Ingen av oss var klare til å gå rett inn i, foreldrerollen

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now