2- forklaring

771 27 7
                                    

Jeg fant frem laptopen eller rettere sakt, macen min og jeg måtte starte på en skoleoppgave som jeg skulle levere om 1 uke. Det er vel ganske lenge til, men den er ganske stor. Jeg skulle skrive 3 hele sider om Roald Dahl og om bøkene hans. Ikke spør, men det var lærern sin ide. Jeg hadde driti i den oppgaven, men jeg vil jo ha bra karakterer nå som det er siste året på ungdomsskolen. Noe fanget blikket mitt, noen satt på en rad ved meg, jeg så ikke ansiktet på gutten, men mannen kjente jeg igjen.
Det var kjell Erik som satt i midten. Så det må faktisk bety at Marcus og Martinus også er her et eller annent sted på dette store flyet.
Jeg så rakst på gutten, han hadde samme stil, Samme hår, det måtte være Marcus, Marcus Gunnarsen.
Han så ned i mobilen, helt oppslukt i dette spillet, endless lake. Som faktisk jeg også spilte mye. Rekorden min er 1209 å jeg er ganske fornøyd med den.
Jeg har virkelig ikke peiling på hva slags rekord Marcus hadde. Men han så ganske så god ut spør du meg.
Jeg ville ha oppmerksomheten hans, jeg ville se ansiktet hans. For nå sitter han kanskje 15 cm fra meg, og han er idolet mitt. Hadde jeg vært en blodfan nå, hadde jeg garantert skriket og dultet borti han for å få bildet, men litt privatliv må de også få.
Jeg skal jo egengtlig gjøre det som jeg er helt imot, og jeg har nesten blitt sur når jeg ser andre gjør det. Nemmelig og besøke de, hjemme.
Jeg har ikke hatt noe spesielt lyst til å gjøre dette før, men vi norske fans. Trenger en sikkelig forklaring, på hvorfor de ikke er i Norge lengre.
Hvorfor de aldri snakker om oss på instagrambildene dems. Og hvorfor de har sluttet å følge norske fans, de har sluttet og like bildene våres. Sånn som de gjorde før, da følgte de oss, likte bildene våres. Kommenterte. Men nå er det slutt på det. De gjør aldri sånn lengre. Og jeg vil vite hvorfor.
Og jeg skal det også, jeg drar ikke fra Trofors, uten og få en forklaring.

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now