Del 2/ sesong 2

415 24 4
                                    

"Hei Elise!" Sa Kjell Erik da vi hadde kommet hjem til Martinus. Jeg sa hei tilbake før Martinus dro meg med opp.
"Så hastverk du hadde idag da" lo jeg og fikk han til å slippe armen min. "Au au! Slipp" lo jeg, det stramme grepet gjorde vondt da han dro i Armen min. "Jaja, slapp av" sa han og slapp armen min. "Ååå! Det er den parfymen!!" Jeg løp bort til parfymen han hadde plassert på skrivebordet.
"Omg" jeg luktet på den i evigheter.
Manneparfyme er noe av det mest diggeste du kan lukte på. Derfor elsket jeg å være hos Martinus. For hele han dufter parfyme i lang vei!! "Jeg kjøpte den for din skyld!" Sa han og trakk armene hans rundt meg
Martinus hadde kjøpt den kjente Abercrombie parfymen som de sprayer klærene sine med. Det var vel mer enn parfyme både kvinner og menn kunne bruke. Men jeg elsket den fordet. "Slutt å klin så mye og kom dere avgårde!"Marcus kjeftet nesten på oss. Marcus hadde nok Blitt litt lei seg over at vi glemmer han litt, og at han også vill ha en kjæreste.
"Han er ikke i så godt humør om dagen"sa Martinus å dro med seg kofferten.
"Hvor mye skal du ha med?" Lo jeg og smilte. "Ikke så mye, men jeg må ha klær til konsertene vettu" han tok taki hånda mi og smilte før vi gikk ned.
"Kom nå, vi har sikkelig dårlig tid!" Kjell Erik stresset nesten rundt om i huset, for ingen grunn. "Kom" vi satte oss i bilen å bare ventet på at de andre skulle komme.
Jeg flettet fingrene våres sammen og plasserte hodet mitt på skuldern til Martinus. Han smilte og lente seg ned for å kysse meg på munnen. "Må dere drive med alt detta klisset deres her! Gjør det på hotellrommet!" Skrek nesten Marcus irritert på oss. "Herregud! Chill a bro!" Sa Martinus surt.

Herregud dere!
5 k!!! Det er helt sykt! Tusen millioner takk til alle dere som følger, gir vote, leser, og kommenterer!
Klarer ikke å beskrive hvor glad jeg er nå! Herregud føles ut som at det er 5 dager siden jeg fikk 4 k!!!
Tusen tusen tusen millioner takk!
Dere betyr utrolig mye! Og uten dere hadde ikke jeg skrevet disse historiene!

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now