Del 21//sesong 3

330 22 10
                                    


Jeg puster dypt, sengen er tom.
Faen! Hvorfor har jeg slike drømmer?
Dette skjer hver natt! Jeg får knapt sovet.
Jeg går sakte nedover trappen, lyden av latter høres på lang vei.
Jeg ser inn i stuen, Marcus og Martinus sitter i sofaen å spiller FIFA. "Hei!" Jeg skvetter høyt, snur meg, redselen for at Thomas står der er fuckings stor.
Men nei, det er bare Helene. Heldivis,
"Hva?" Sier jeg spydig, svelger tungt.
Jeg klarer ikke å tenke på noe annent, enn Thomas. Hva vil han? Hva ønsker han å oppnå? "Sorry." Sier hun å går ut døren igjen, jeg får fart på meg, drar taki armen hennes og klemte henne hardt, "var ikke meningen å være frekk, Sorry" sa jeg og smilte "det har bare, skjedd så mye i det siste" jeg sukket høyt, jeg klarer ikke dette mere. Denne mannen gjør meg så jævlig redd.

"Martinus gjør ikke dette med vilje, han vil jo beskytte deg" potesterte Helene og smilte kort, jeg nikket og smilte mot henne.
"La oss gå ned, kose oss med gutta" sa hun og strøk meg på ryggen, jeg gikk rolig ned.
Men stoppen i trappen, stemningen nede hørtes rar ut.... "merket hun noe da?" Hørte jeg Marcus hvisket rolig, "tror ikke det..." sa Martinus tilbake og sukket "hun kan ikke få vite noe!"  Hva er dette for noe tull?!
Helene sto rett bak meg, hørte alt.
"Om hun får vite at vi gjorde det. Killer de begge oss" jeg snudde meg, sjokka mot Helene. "Hva i helvete" mumlet jeg mot henne, hun trakk rolig på skuldrene, redd i blikket. "Håper vi ihverfall får barnet først, så kan jeg vurdere å si det" sier Martinus og smiler. Okei, dette er veldig scary. Vil han kun ha barnet? Ikke meg?!

"Vi dumper dem uansett etter"

Hei!
Har dere noen ideer til hva resten av historien kan handle om? Jeg sitter litt stuck nå... føler jeg kun skriver dårlig og dumt! Så håper dere kan skrive noen tanker om hva historien kan handle om❤️❤️

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now