Del 36//sesong 3

339 18 5
                                    

"Hva!" Spurte jeg redd, hun satte seg bare ned på gulvet og gråt enda mer, stakkars!
"Elise! Hvorfor vil du ikke ha barnet?" Jeg holdt godt rundt henne mens jeg strøk hånden nedover ryggen. "Alle bare mobber!" Sa hun og viste meg mobilen, fansen min,
Min og Marcus sin fans mobber henne, kun Frode hun er samme med meg. Alt er min feil. Hadde ikke jeg vært kjent, hadde vi slippet alt stresset!
"Slapp av, Okei? Jeg skal snakke med fansen på insta" jeg smilte før jeg kysset henne på pannen, hun skulle akkurat til å si noe, men rakk ikke før hun hev seg over doen, hun kastet opp. "Går det bra?" Spurte jeg litt etter mens jeg holdt opp håret hennes.
"Ser det sånn ut?" Sa hun spydig og tørket seg med et håndkle rundt munnen.
"Jeg ville bare være støttende"sa jeg og sukket laft, "unnskyld, var ikke med meningen å være frekk"

"Jeg bare hater dette! Okei?" Sa jeg igjen, tenkte igjennom at dette ville gå bra. Uansett hvor vondt det kommer til å være.
"Bare at ikke den Thomas kødden kommer tilbake" sa Martinus surt og gjespet kort.
"Skal vi legge oss?" Sa Martinus og hjalp meg opp fra gulvet, jeg bare nikket før han kysset meg kort på kinnet.
Han la seg først ned i sengen før han åpnet armene, jeg smilte stort og la meg ned i armkroken hans. "Natta da," sa han og pakket dynen over oss, han kysset meg på hodet noen ganger før jeg sovnet

Det var som før, lydene. De sterke høye lydene som dundret i ørene mine. Alt var som igår, som da han kom.
Det er midt på natten, og han kommer nå.?
Jeg lå der bare, liveredd og bekymret. Han prøvde å drepe meg, jeg skvatt, lysne gikk rundt i hele huset, faen.
Dørklokken ringte og ringte, tilslutt måtte jeg gå ned, og åpne.

Heeeeellllloooo

Altså, uff for en dårlig del!!!!!!!!!
Men jeg har trent utrolig mye, de siste 2 ukene, hver dag for å være påpekeig ahahahahahh! Men uansett, jeg håper at det kommer flere deler imorgen!
Men jeg skal på trening da å..... sååå ja. Men det er rett før en konkurranse nå, så det er viktig at vi på laget mitt, trener mye... har foresten fått inn noen spørsmål om hvilket lag jeg går på, for en lang tid tilbake!!
Å jeg går på "NRC tigers junior coed elite" gjerne se på oss den 10 juni, på noe som heter "summer open" er usikker på om det går på TV, men jaja. Nå endte det med at jeg snakket om meg selv, igjen. Beklager. Men får inn spørsmål om Ogsen jeg ser ut, osv. Men jeg holder meg anonym! For jeg liker dette best, men nå har dere ihvertfall fått vite litt om meg da❤️
Håper dere liker delen! Sov godt!❤️❤️

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now