46- bitchen

364 23 4
                                    

"Hva var Eline gjort?" Marcus strøk meg på ryggen mens jeg satt i senga å gråt
"Hun tvinger meg til å være sammen med henne også sier hun at jeg må slutte å snakke om Elise, og at jeg bare skal glemme henne" stammet jeg kjapt frem, og hulket.
"Slå opp med den bitchen" lo han kort.
"Jeg tør ikke" jeg var liveredd, redd for at hun skal gjøre meg eller Elise noe vondt.
For jeg elsker Elise, og vil bare at hun skal være lykkelig. "Martinus! Vær litt mann og vis henne at du ikke er redd! Du må slå opp med den fæle jenta!" Sa Marcus og dro opp mobilen min. "Hva gjør du?!" Sa jeg irritert og så på hva han gjorde.
"Jeg slo akkurat opp med kjæresten din, på melding" smilte han og ga meg mobilen tilbake, jeg så på den lenge og sukket en gang. "Takk" mumlet jeg og smilte

"Martinus? Kan ikke du løpe ned på butikken å kjøpe melk?" Sa mamma fra kjøkkenet. Jeg sukket høyt å svarte at det var Ok om jeg måtte. Før jeg dro på meg skoene og løp ned til butikken.
"Melk, melk." Mumlet jeg for meg selv og lo.
"Du har å holde deg langt unna han! 6Forstått!!!" Hørte jeg noen si, med en gråtelyd i bakrunnen.
Jeg så rundt meg for å se hvor lydene kom fra. "Hvor?" Sa jeg til meg selv og startet og lete. "Eline! Seriøst! Når skal du gi deg med dette! Jeg Ekke redd deg lengre!" Sa jeg surt å løp til Eline, hun sto og holdt hardt i gensern på stakkars Elise, mens hun kjeftet.
"Hold kjeft! Ditt missfoster" lo hun og fortsatte. "Sier du! Jeg har ihvetfall en familie. Imotsetning til deg, du må skjønne at ikke verden handler om deg! Det finnes andre her i verden. Du er så selvopptatt! Og jeg har aldri likt deg! Din dust" sa jeg og lo
På slutten, før jeg fjernet hånden hennes fra Elise. "Bare gå! Å hold deg langt unna både meg og Elise, " sa jeg strengt. "For hva gjør du da?" Sa hun å lo. "Da får du med meg å gjøre, jeg er faen meg ikke redd deg!" Jeg dro med meg Elise langt fra den bitchen.

Pliiis bli litt mere aktive, det er sånn 30 som leser, men knapt 5 som kommenterer og for stjerne.

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now