Del 26//sesong 3

314 19 4
                                    

"Så, skal vi spise noe?" Sa Elise og smilte vennelig, "Jaa" sa Marcus og holdt seg foran magen. "Hva?" Spurte jeg og smilte.
"Pizza!" Skrek Marcus, "eller taco" la Helene til. "Nææi, e9 med Marcus" sa jeg og lo.
"Okei, hjemmelaget? Eller?" Sa Elise, jeg nikket. "Okei, blir du med i butikken?" Spurte hun å så mot Helene, hun nikket og de begge reiste seg opp, "kun oss to da, bro" Marcus smilte mens vi så mot jentene.

Elise pov:
"Så, hva skjer med denne baby hendelsen?" Spurte Helene meg om da vi kom til bilen.
"Helt grei, men jeg har vel kanskje insett at jeg også vil ha barn. Men har ikke kunnet inrømme det"sa jeg og smilte, hun nikket kort. Vi kom frem til butikken, vi gikk inn, og snakket og lo. "Finner du osten?" Spurte Helene meg om, "ja" sa jeg og gikk mot disken. Jeg følte denne skyggen, den skyggen jeg helst ville unngått. Hånden var på plass, den samme hånda som tideligere.
Det var ingen tvil, Thomas var tilbake.
Faen, altså. "Hva vil du nå da?!" Freste jeg til han, han rygget kjapt tilbake, "ooo, slapp av!" Startet han, "ville bare si hei, til svigerdatteren min" han la ekstra trøkk på svigerdatter, søren. Hvorfor han?
"Kom til poenget, jeg gidder ikke å sitte her for å høre på noe piss" sa jeg utolmodig.
"Som sagt, jeg ville kun si Hei" gjentok han, "greit" sa jeg, men søren heller. Det måtte være noe mere. En felle kanskje? Nei.
Han vil ble ikke gjøre oss noe vondt???
Hvorfor ble jeg kjent med den drittmannen. Jeg tenker alt for mye på han, dessverre..

"Men greit, du vil ikke snakke. Jeg aksepterer det" i neste sekund, var han borte.

Hei!
Ville bare fortelle en ide som jeg har tenkt På!
Jeg pleier vaneligvis å legge ut 2 deler hver Dag, men vil dere fortsette å ha det slikt? Eller vil dere at jeg skal lage en lengre del (at det er ca 600-700 ord) men da legger jeg kun ut denne delen hver dag, skriv i kommentarfeltet hva dere vil ha❤️❤️❤️

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now