39- leve livet

494 24 5
                                    

⚠️ADVARSEL! Dirty del! ⚠️

"Jeg klarer ikke mere" sa han plutselig? "Hva? Mener du?" Sa jeg og lo kort.
Han bare reiste seg raskt opp og nesten løp mot meg, leppene hans traff mine. Og vi kysset rolig, men intens.
"Mmmm, hvor mange år er du?" Sa jeg imellom kyssene og smilte for meg selv.
"17, 1 år eldre enn deg" sa han. Vi startet og kline heftig.
Det føltes feil, men jeg må starte å leve livet litt. Jeg gidder virkelig ikke å være den jenta som aldri tar initiativ eller er sånn forsiktig! Jeg er jo ungdom, og må få lov til å leve livet litt uten at jeg skal være redd for forskjellige ting.
Jeg har alltid vært den jenta, alltid vært forsiktig, alltid vært redd for å bli oppdaget uten å få lov til ting.
Men Who cares? Jeg kan drikke, ligge sammen med folk uten å spørre mamma. Altså ærlig talt, litt privat liv går det Ann å ha .
"Kom" sa han da han akkurat Hadde dratt av meg toppen, jeg fulgte etter han, opp trappa. Han holdt hånda mi hardt, og ville ikke slippe. Hendene hans var varme, han svetter nesten.
Hot anyway.
Han kom til et rom, han lukket døren før han låste den og smilte stort, jeg kneppet av han skjorta. Og dro den av før jeg smilte tilbake og han kastet meg ned i senga. Jeg viste ikke hva jeg skulle føle, skulle jeg være glad? Glad for at jeg hadde glemt Martinus litt, eller skulle jeg være lei meg, lei meg for jeg vet  godt selv at jeg elsker Martinus å vil alltid gjøre det. Men på en annen side, skal man ikke skjule at Julian var, veldig kjekk. Jeg kunne godt blitt sammen med Julian jeg. Men da må jeg komme meg over Martinus først. Vite at han har det bra, for det er det som er viktig for meg. Jeg har ikke hjertet til å være sammen med Julian om Martinus er ulykkelig og vil ha meg tilbake.
"Wow, du er den mest diggeste personen jeg har sett ever" sa Julian og stønnet svakt når jeg strøk han nedover six packen hans😍🔥
Han dro av meg bh'en, masserte brystene mine hardere og hardere jo mer jeg stønnet. Jeg beit meg hardt i leppa før han dro av meg trusa og trakk dyna over oss.
"Har du, ehm kondom? Jeg vil ikke bli gravid" stønnet jeg svakt, han smilte før han så opp på meg og nikket kort.
"Ja, vent" sa han og reiste seg før han løp ut av døra. Noen minutter senere kom han smilende tilbake og la seg under dyna over meg.
"Er dette din første gang?" Sa han seriøst. Jeg ristet på hodet, "eller jeg var full den første gangen, så jeg husker ikke mye" mumlet jeg, og jeg skal inrømme at jeg var redd, redd for dette er jo den "første gangen" på en måte. Første gangen med Marcus husker jeg ikke en dritt fra. Jeg blacka jo helt ut.
"Men! Ikke tro jeg er en sånn jente som er ute etter alkohol og sex. Jeg er ikke det, men jeg skulle prøve et glass, og ja ble litt revet med så jeg blacka helt ut." Forklarte jeg og han nikket kort. "Jeg forstår, og det har skjedd med meg å, men jeg skal ikke gjøre det hardt. Jeg skal være forsiktig" sa han, og bare at han sa det forsto jeg at han var en myk person, en som bryr seg, jeg gidder ikke å ligge med en drittsekk som er frekk i kjeften. "Klar?" Sa han før jeg kjente han dro av seg boxern, og like etter. Kjente jeg at han kom inni meg.
En deilig og rar følelse på samma tid, men det var deilig. Det var deilig å endelig være med neon andre enn bare Martinus. Ha det litt gøy.
"Ahhhh" stønna jeg høyt, og var ikke urolig for at en sjel kunne høre oss.
Jeg måtte gripe taki lakenet og dyna.
"Ahhhh, såå nære" stønnet han med en hes stemme i øret på meg, jeg stønnet høyere og høyere for hver bevegelse han gjorde, han gikk ut og inn, fortere og fortere jo nærmere han kom. "Faen" stønnet han høyt før jeg kjente han kom inni meg, jeg gravde neglene mine inni ryggen hans. Men han stoppet ikke, han fortsatte å gå inn og ut. Jeg kunne jo ikke klage heller, det var utrolig deilig. Og denne scenen har jeg vel ventet lenge på, glemme alle problemer. Leve livet på fult.
"Ahhhh Fyfaen" stønnet jeg høyt, han skjøv seg langt inni meg, så langt inn han kom, bena mine skalv og jeg hylte av nytelse. Og jeg innså at Denne dagen ble bedre enn jeg forventet.

Uff! Her var den dirty delen ALLE hadde lyst på! Meeen! Jeg må spørre dere om dere vil ha mere sånne deler? Eller om dere bare vil ha kysse/ kline deler? For jeg må vite hvor langt dere vil jeg skal gå, jeg vet ikke hvor dirty deler jeg skal lage.
Vet ikke hva dere definere ved "dirty" for dirty kan være mye rart, det kan være kysse deler eller likksom veeeeldig dirty med sex å sånt. Så skriv i kommentarfeltet om dere vil ha mere av den delen jeg akkurat lagde❤️❤️❤️❤️

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now