Del 4/ sesong 2

385 21 2
                                    

Nøkkelkortet plasserte jeg ved døren å det låste seg opp, jeg lukket opp døren og så meg rundt. En stor dobbelseng midt i rommet, "den senga skal vi prøve ikveld" Martinus smilte lurt og jeg lo kort. Håper han ikke mente sex, for å være ærlig.
"Hva er planen nå da?" Spurte jeg han mens hendene mine strøk igjennom det myke håret hans, han hadde ikke i hårgelé idag. Unormalt til å være Martinus, "jeg vet ikke helt. Jeg tror vi skal på konsertområde og prøve lyd og sånt" sa han og la seg med hodet på fanget mitt. Han gispet kort og klaget over hvor trøtt han var, "jeg skjønner, men du kan sove nå. Regner ikke med at vi skal dra med en gang. Jeg kan vekke deg" jeg kysset han lenge på hodet og smilte, før jeg la meg under dynen og han la seg på brystet mitt.
Like etter hørte jeg ikke mere enn pusten hans og han sovnet som en Stein.

Jeg gikk glad rundt i korridorene, glad over at det endelig var meg å Martinus igjen. Jeg lukket opp døren igjen og skulle akkurat til å rope på Martinus før andre lyder fikk oppmerksomheten min, jeg gikk så lydløst som mulig innover mot sengen. Jeg kunne ikke helt få med meg hva som faktisk skjedde, men redselen var stor. Jeg hørte flere og flere kysse lyder, jeg kom inn ved soverommet. Sengen var langt ifra tom. Martinus var i senga, han lå kyssene i den med en annen. Jeg ville skrike og få de til å stoppe, han hadde vell en jævlig god forklaring på alt dette? Nei, ikke faen. Den dritten var utro. "Martinus!" Skrek jeg nesten på gråten og gnidde meg i øynene, var dette sant? "Faen" hørte jeg han stønnet ved sengen. "Faen ta deg!" Skrek jeg gråtende og forlot rommet.

Jeg våknet igjen, jeg svettet nesten og hele meg var på gråten. Pusten min var Tung og hendene mine var helt klamme
"Elise?" Sa Martinus trøtt, han hadde våknet.
Jeg bare nikket kort og tørket vekk all svetten i ansiktet. "Går det bra?" Sa han og jeg kjente meg lettet over å høre stemmen hans. Drømmen var helt forferdelig og jeg var innmari redd over om den var sann.

Tusen takk, for at dere er veldig aktive nå! Det gjør meg utrolig motivert til å skrive, pluss at jeg legger oftere ut deler!❤️❤️

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now