28- skjerp deg da.

435 25 0
                                    

"Elise! Skjerp deg! Du er jo drita!" Sa Helene, høyt å stirret på meg
"Jeg! Full! Næhei!" Sa jeg bestemt og lo høyt, men jeg viste jo godt selv at jeg var veldig drita å burde slutte og drikke, men jeg tror nok både Martinus Marcus og jeg ble veldig revet med. Så alle 3 er sikkelig drita.
"Elise?" Skrek Martinus, all musikken dundret i hele huset og jeg er sikker på at naboene kunne godt høre hva vi hørte på.
"Hva er det? Gutten min!" Sa jeg tilbake og lo litt.
"Jeg drar hjem! Vil du være med? Eller skal du være igjen her?" Spurte han og smilte kort, "jeg tror jeg blir igjen her, Helene skulle tydeligvis snakke med meg om noe. Men møtes et sted imorra?" Sa jeg, og plutselig føltes alt normalt igjen, vi virket ikke så fulle.
Selvom det ikke går over etter neon minutter. Men vi Kunne fint snakke med noen av foreldrene våres uten at de hadde merket noe om at vi var fulle eller at vi var på fest.
"Ja, Hade da. Vennen min❤️❤️" sa han og kysset meg lenge på munnen.
Vi kysse aka klina før jeg trakk meg unna han og strøk han litt i det sykt myke håret. Jeg smilte kort og han gikk,
Nå stod jeg da her, loner med sikkert 200 mennesker rundt meg som presset meg inntil andre mennesker som jeg ikke ante hvem var.
"Elise" sa plutselig Marcus og smilte kort, han hadde tydeligvis tatt flere glass enn meg og man kunne se det på hele gutten.
"Hei!!" Smilte jeg og lo kort, jeg var full, og vi begge lo jo da av det meste.
"Hvor er gutten din a?" Sa han, og hintet til At det var Martinus.
"Han dro hjem, tror han var syk" mumlet jeg, eller okei; jeg skrek. Men det var faksjon Forde den høye musikken, det gikk ikke Ann å høre mange her. Og om vi ikke får naboklage idag, så vet ikke jeg...

Omg... tusen tusen millioner takk for 1k... det er sykt.... Hahaha men takk til alle som kommenterer; stemmer osv.. det betyr mere enn dere tror!!😽
Klarer vi maby 2 k til slutten av mars? Hahhahah hadde betydd mye. PS! På sesong 2, skal jeg likksom skrive her, sånn at sesong 1 og 2 blir slått sammen.
For er dritt lei av å lage cover, for jeg suger på det..😽😽

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now