Del 24/sesong 2

359 19 6
                                    

"Hva?" Jeg trakk hodet opp fra knærne mine å så på henne med et sjokka blikk.
"Jeg trenger deg, Martinus. Jeg sa alt for at jeg var misunnelig. Du har et perfekt liv, foreldrene dine er alltid støttende, de elsker deg og er alltid hos deg."

"Mine er knapt hjemme, de ringte meg ikke for å si gratulerer med dagen likksom. De bryr seg kun om seg selv å jobben dems" sa hun trist å satt seg ned på gulvet ved sidnav meg. "De jobber jo for at du skal få pengene, foreldre jobber for at de skal ha penger sånn at vi får gjøre ting, gå på skole, kjøpe klær, sko. Så de har ikke glemt deg" sa jeg støttende og la en Arm rundt henne.
"Du har meg, og min familie. Vi alle er en familie sammen" sa jeg og flettet fingrene våres sammen.

Elise prov:
Jeg smilte og lente meg mot han før leppene våres traff hverandre, "vent" sa han og trakk meg fra han, "hva?" Sa jeg og smilte "vil du gjøre meg til verdens lykkeligste igjen å bli sammen med meg?" Sa han og smilte stort,

"selvfølgelig, for evig og alltid." Sa jeg og gliste stort før han løftet meg opp på fanget hans, jeg trakk armene mine rundt nakken hans og kysset han kort på kinnet, jeg lente meg mot munnen hans og kysset han lenge, varmen hans berørte min og vi startet og kline, han delte leppene mine og tungen hans traff min, han masserer tungen sin med min å jeg blir varm i hele kroppen, den deilige følelsen som alltid kommer med en gang Martinus sine lepper berører mine, han brøt kysset og lente seg mot halsen min, han kysset meg ømt jeg lente hodet bakover og biter meg i leppa.
"Ikke gjør meg For kåt nå" hvisket han hest i øret mitt, jeg smiler lurt og kan ikke unngå å kjenne bonern hans under meg

Ville bare røpe litt å si at det ikke er mange deler igjen av sesong 2! Jeg har laget delene ferdig, men trenger derfor å vite nå, om dere vil ha sesong 3 av "sammen om drømmen" eller sesong 5 av "together"
Så skriv i kommentarfeltet hvilken hostorie du vil ha, og kanskje dere kan skrive en ide om hva den kan handle om!

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now