14- bestem deg

556 23 2
                                    

"Bestem deg for helvete!" Sa jeg for meg selv, jeg gikk rundt i Trofors.
Trofors var et sted der det blåste støtt å stadig, men nå blåste det sikkelig. Og da mener jeg sikkelig.
Jakka mi var godt rundt meg, og jeg holdt armene i kryss for å prøve og holde varmen. Dette var allerede 3 dagen min her på Trofors, avisene har bare blitt verre og verre.
Og dette starter bare og bli veldig skummelt, jeg eller Martinus har ingen aning om hvem person som står bak alt dette tullet!
Men det må være en sikkelig Stalker, for de har startet og ta bilder av huset mitt, og ingen vet jo egengtlig hvor jeg bor. Ihvertfall ikke neon av de som jeg ikke kjenner. Jeg måtte ta meg sammen sikkelig, jeg Hadde kommet nærmere og nærmere gutta, og nå var det bare vanskeligere og vanskeligere og vite hvem jeg virkelig var forelsket i.
Jeg ville finne ut av dette, men jo flere snille, søte kommentarer de gir meg, jo mer liker jeg de begge.
"Hva gjør du ute her?" Spurte noen meg, jeg kastet blikket mitt fra det vakre havet og Over på, Martinus.
"Jeg tenker" svarte jeg og med en gang satte han seg på plassen ved meg, jeg satt oppå en ganske så liten Stein. Så det gjorde at vi nærmest satt oppå hverandre. "Tenker på hva?" Han trakk seg enda nærmere for å ikke falle av steinen. "Ikke noe som du trenger og vite om" svarte jeg og lo kort.
"Jenteting altså?" Svarte han og lo med meg. "Tja, vi kan si det sånn"
Jeg hadde ingen aning om hva jeg skulle si i dette øyeblikket, jeg var redd, sikkelig redd for at jeg ville velge feil fyr. Kanskje en av gutta ikke er sånn som han viser meg? Kanskje alt bare er en stor løgn.
Hva vet jeg?

Mer?
BTW! Maraton på 500 lesere!❤️👏🏻
Og neste del kommer når det er 30 lesere på denne delen

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now