Del 28//sesong 3

272 21 3
                                    

"Men, har du hatt. Ja du vet" spurte Martinus, Hæ? "Hva?" Spurte jeg trist.
"Mensen, din dumming" lo han og satte seg ved meg, "jeg, husker ikke" jeg prøvde å tenke, for harde livet. Men jeg kunne ikke tenke på noe annnet, enn at jeg kanskje var fuckings gravid, "ååå. Faen" sa jeg irritert og slo hardt nedi benken. "Slapp av, vi sjekker det etterpå, når de andre har dratt" sa Martinus behagelig og smilte søtt, Gud jeg elsker han. "Hva skjer?" Spurte Marcus nyskjerrig da vi kom tilbake, "Nææi, ikke så mye. Skulle bare finne noe på rommet" sa Martinus redd og satte pizzaen inn i ovnen.
Helene nikket og så på meg med et lurt blikk. Herregud, altså.

"Jeg tør ikke" sa jeg på gråten,
"Du må! Kom igjen" sa han og trøstet meg.
"Ikke vær redd, jeg er her. Hele tiden" han strøk meg på ryggen, jeg nikket kort.
"Elise?" Ropte legen fra døren, vi nikket og gikk inn, "ja, hva er galt?" Spurte hun smilende. "Jeg har kastet opp, de siste morgenene, vært sikkelig kvalm. Vondt i hodet. Ja" beskrev jeg og holdt taki hånden til Martinus, hun nikket mens hun skrev ned alt på pc'en sin, "da kan vi jo ta noen tester da" sa hun å gikk til et annent rom. Jeg fulgte etter og sukket, jeg hater sprøyter.

"Vi har fått tilbake prøvene dine" sa legen etter noen timer, jeg nikket kun nervøst.
Tenk om det var noe alvorlig? For å ikke snakke om kreft??..
"Gratulerer" sa hun, jeg ristet på hodet.
"Unnskyld meg? Men hva!" Sa jeg passe høyt,

"som sagt, gratulerer. Du er gravid"

Heeei!
Beklager for mye bytting!
Men vil helst at jeg legger ut 2 deler hver dag. For jeg tror det blir Vansklig (for meg) å skrive 1 laaaang del.. Sorry, men jeg har bare ikke motivasjon eller noe til å skrive nå.
Å jeg er nesten aldri hjemme, og få slappet av og skrive deler, Forde jeg har sykt mye å gjøre (skole og venner) så beklager den dårlige oppdateringen men jeg skal prøve å bli litt flinkere! Håper ingen unfollower  på grunn av dette!❤️
Sov godt!❤️❤️

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now