Del 1/ sesong 2

452 19 3
                                    

"Vær så snill! Det er bare for 1 uke!" Martinus ba på knær om at jeg skulle være med på denne turen til Oslo
Selvfølgelig var jeg skeptisk, jeg liker ikke å se på at andre pene jenter flyr rundt Martinus, jeg var redd og bekymret for at noe ville skje. "Du må svare nå! Vi drar om knapt 1 time" han sukket og reiste seg opp og skulle akkurat til å forlate rommet.
"Vent da" sa jeg bak han, jeg hatet å se han missfornøyd. Han stoppet opp og hadde et stort smil rundt munnen. "Greit! Men da skal vi gjøre noe som jeg også vil!" Sa jeg og lo kort, jeg viste Ogsen dette med at Martinus skulle finne på noe å gjøre. Alltid var det kjedelige ting som jeg for det meste hatet.
Foreksempel fotball, jeg hadde aldeles ikke noe imot det, men jeg kunne aldri valgt selv og drive med det. En ting er at jeg ikke liker det, men for å være ærlig suger jeg også i fotball. Og martinus skulle alltid gjøre helt syke dribletriks. Som jeg ikke klarte.
"Ja og hva vil du da?" Spurte han med et skeptisk ansikt, "shoppe." Var nok det rette ordet. Jeg elsket å shoppe, "Okei, greit. Men ikke dra med meg inn i undertøysavdelingen" jeg lo kort og tenkte at det skulle jeg ihvertfall gjøre.
"Okei, greit" vi klemte lenge og jeg kysset han på kinnet før jeg startet og pakke.
"Jeg kan godt være med inn i prøverommet da" han smilte der han satt i senga å så på at jeg fortet meg med å pakke.
"Du kan være med når jeg prøver klær ja, men undertøy er ikke lov til å prøve" fant jeg på. Lite hadde jeg lyst til at han skulle se på at jeg sto halvnaken foran han for å prøve undertøy. Litt privatliv finnes også
"Pappa sier at vi skal dra nå. Du må kjappe deg!" Han reiste seg opp mens jeg løp bort til sminkebordet og pakket med noe randomt som jeg brukte til hverdagen.
Jeg dro med meg baggen fra Victoria secret og vi begge løp ned for å ta på oss itelleg mens jeg tok penger fra mamma sin lommebok.

Hei dere!
Endelig starter sesong 2!
Ville bare informere dere om at, historien starter ikke dirty, det starter og komme mere dirty ting fra del 10, jeg prøver å ha det så dirty som mulig, men jeg lager delene lenge før jeg legger ut delene så jeg viste lite om at dere ville ha Såå mye dirty, Såå Ja! Dere får bare ha litt tolmodighet!❤️

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now