Del 38//sesong 3

269 19 10
                                    

"Hva heter du da?" Spurte Martinus forsiktig og smilte søtt mot henne, "Thea" mumlet hun, mens hun bet neglene sine.
"Husker du hva mamma heter?" Spurte politimannen som sto med en notatblokk og skrev ned alt Thea sa, "rebacca" sa hun og smilte kort, han bare nikket, "vi skal prøve å finne henne. Kunne hun kanskje være her i noen netter? Om det er Ok?" Jeg bare nikket og smilte. "Hun er søt da" sa Martinus å strøk henne rolig i håret, "Mhm" svarte jeg tilbake og så ned på henne, Såå nydelig da!
"Vi må få taki moren, stakkars" sa jeg og sukket, "vi finner henne, lover baby" Martinus lente seg fremover og kysset meg på munnen.

"Natta" hørte jeg Martinus si til Thea før han kom inn på rommet, han la seg ned under dynen før han slang armene rundt meg.
"Jeg elsker deg babe" det var fælt da, så romantisk han var i det siste. Nesten litt mistenksomt... "elsker deg å" sa jeg rolig og prøvde å sove. Men av en rar grunn, tenkte jeg på Thomas, at han kom hit. Ville gjøre oss noe. Ååååå.....
Om han låser seg inn her å bare plutselig dukker opp om natten, så klikker det for meg. Snakk om å være gæren etter sønnen sin likksom, noe fikk oppmerksomheten min. Mobilen til martinus, som aldri sluttet med denne pliningen. Herregud... "skru av lyden" sa jeg trøtt mot han, men nei. Han sov.
"Neivel" mumlet jeg å strakk meg mot mobilen. Skrudde den av selv, "Tina?" Sa jeg laft for meg selv. Meldingene var fra denne Tina..
"Når kommer du?!" "Hva faen!" Sa jeg igjen, passet på at Martinus verken merket eller hørte meg, har han Et hemmelig forhold bak ryggen min? Kanskje det er derfor han er så romantisk,,. For å skjule... skjule denne damen...

Hei!
Unnskyld igjen for dårlig opptateringer, men husk!!! Dette er faktisk opptil dere når jeg legger ut delene mine, jeg har de ferdig, alt jeg venter på er at dere skal være Aktive. Kommenterer dere og stemmer, så kommer det deler oftere. Husk det..<3

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now