52- nå er jeg lykkelig

403 22 8
                                    

Vi hadde garantert ikke snakket ferdig, men jeg Orket ikke mere drama. Jeg er dritt lei drama nå. "Kan vi ikke bare ta oss sammen? Jeg bare orker ikke mere drama" forklarte jeg for han, jeg Hadde lite lyst til å dra. Jeg ville ordne opp med Martinus. Si hvor mye jeg elsker han og hvor mye jeg trenger han.
"Bare innrøm det! Du trenger meg!" Han hørtes utrolig selvopptatt. "Greit, jeg trenger deg" jeg gadd ikke å leke lengre. Leke et spill som aldri ville ta slutt. For denne samtalen våres ville ikke ta slutt. Jeg hadde allerede brukt 2 timer, sittet her å prata dritt. Når vi bare kunne fikse problemet å si at vi begge trenger hverandre. "Jeg trenger klemmene dine, kyssene dine. Jeg trenger deg Martinus" det føltes ut som at alt av problemer bare Hadde løst seg opp. At vi ikke lengre var noen krangleunger.
"Det er jenta mi" smilte han stort og krøp bort til meg, endelig. "Så du tilgir meg?" Sa jeg. Dumt spørsmål. Han kalte meg akkurat jenta mi tror neppe han ville ha ha kalt meg det om vi kranglet. "Ja, kan vi bare glemme alt som har skjedd? Bare starte helt på nytt?" Smilte han frem mens jeg prøvde å finne den riktige stillingen å sitte på. Jeg var utrolig urolig, jeg nikket mens jeg satt meg godt i armkroken hans. "Så vil du se en film?" Sa han og la armne rundt meg og pakket oss godt i teppet. "Ja" sa jwg og æsmilte.
"Du vet at jeg ikke har klart meg uten deg?" Innrømte også endelig Martinus og smilte kort. "Jeg viste det."

"Jeg elsker deg Martinus" smilte jeg mot han og flettet fingrene våres sammen. Hånden hans var forandret fra svett til myk og varm.
"Jeg elsker deg å, nå er jeg lykkelig" han kysset meg mykt på munnen.
Dagen som startet helt jævlig, ble plutselig ikke så ille allikavel.

Okei dere! Sesong 2 kommer nå!
Men, sesong 2 vil likksom være her på denne boken. Jeg lager ikke en ny bok. For jeg suger på å lage cover..
Men! Håper dere likte denne historien, gjerne skriv litt om hva dere vil ha f.eks drama, dirty, romantikk. Osv. Blir veldig Glad for noen forslag til hva som kan skje i sesong 2❤️

Sammen om drømmenWhere stories live. Discover now