Tarina jatkuu...

210 18 15
                                    

"Kestä vielä hetki", ruskean ja valkoisen kirjava kissa maukui vakavalla äänellä edessään makaavalle naaraalle, kun tämän kehoa raastoi kouristus. Hän painoi tämän kylkeä ja tunsi kahden pennun liikkuvan tämän sisällä. Hänen vierellään oli vaaleanharmaa kolli, joka seurasi tilannetta valmiina auttamaan tarvittaessa.

Siinä samassa kirjava naaraskissa näki ensimmäisen pennun olevan matkalla ulos ja kesti vain silmänräpäyksen ennen kuin se makasi sammalien päällä. Hän veti sen hieman lähemmäs ja puraisi sitten pennun ympärillä olevan läpinäkyvän pussin rikki. Pentu oli täysin musta ja muistutti parantajaa elävästi tämän isästä.

"Nuole sitä", hän määräsi siirtäessään vastasyntyneen nyytin vierellään olevan kollin eteen, koska näki toisen pennun olevan jo tulossa. Kullanruskeavalkoisen kuningattaren keho kouristeli jälleen kunnes myös mustavalkoinen pentu oli sammalilla. Hän rikkoi jälleen pussin tämän ympäriltä nopealla näykkäisyllä ja nuoli tätä rivakoin ottein saadakseen pennun lämpenemään.

"Kaksi kollia", kirjava parantaja ilmoitti hiljaisella äänellä siirtäessään pentuja emonsa vatsan viereen. Nämä kiemurtelivat inisten kunnes alkoivat juoda maitoa.

"He vaikuttivat terveiltä, vaikka ovatkin pienikokoisia", hän jatkoi epäröiden mutta ei ollut varma, oliko kullanruskeavalkoinen kuningatar kuunnellut, koska niin tiukasti tämä tuijotti pentuja vierellään. Tämä kumartui lähemmäs pentuja ja kosketti vuorotellen molempia. Näky sai surun viiltämään parantajan mielessä, koska hän tiesi, mitä tulisi pian tapahtumaan.

Ruskean ja valkoisen kirjava kissa kiepahti ympäri kuullessaan takaansa aukiolta melua. Hänen siristi vihreitä silmiään nähdessään tummanpunaruskean kollin lähestyvän silmät ilkeästi välähtäen. Hän ei liikahtanutkaan pesän sisäänkäynniltä, kun kolli pääsi lähemmäs, vaan tuijotti tätä silmät roihuten.

"Pois tieltä. Tämä on Murjotustähden käsky", varapäällikkö ärisi ja tönäisi hänet yhdellä tassunheilautuksella sivuun. Hän räpiköi sähähtäen pystyyn ja näki kollin pysähtyneen kuningattaren ja pentujen viereen silmänräpäyksen ajaksi.

Liian myöhään parantaja tajusi, mitä tämä aikoi tehdä, eikä ehtinyt sen vuoksi apuun tarpeeksi ajoissa. Vaaleanharmaa oppilas ehti vetäistä kokonaan mustan pennun kauemmas emostaan, mutta klaanin varapäällikkö pyyhkäisi mustavalkoisen pienokaisen kovakouraisesti sivuun.

Kirjava naaras syöksyi vikisevän pennun luokse sähähtäen raivoissaan tummanpunaruskealle kollille. Tämä ei kuitenkaan tuntunut välittävän vaan tarttui pentujen emosta ja lähti raahaamaan tätä ulos pesästä. Hän katsoi vain silmänräpäyksen verran näiden perään ja musertava tunne lisääntyi hänen sisällään, koska hän ei voinut tehdä mitään pelastaakseen kuningatarta.

"Viiltopuolukka, pidä heistä huolta!" hän kuuli yllättäen surun musertaman äänen aukiolta ja nosti katseensa hetkeksi. Hän ei kuitenkaan saanut sanaakaan suustaan.

Laskiessaan alakuloisena katseensa tassujensa suojassa olevaan mustavalkoiseen pentuun hän näki tämän päähän muodostuneet haavat, jotka vuotivat verta. Pienokainen vikisi kipua, kylmää ja nälkää. Tämä ja toinen pentu pitäisi saada pian pentutarhan lämpöön. Viiltopuolukka oli juuri alkamassa nuolla haavoja puhtaaksi, kun säpsähtäen jähmettyi paikoilleen haavoja tuijottaen.

"Mikä hätänä?" hänen vierellään toisen pennun kanssa istuva vaaleanharmaa kolli kysyi huomattuaan hänen jähmettymisensä. Siinä samassa naaraan pää kapsahti ylös, ja hän tarkensi katseensa aukion keskellä makaavaan kissaan, jonka luokse pesältä kulki verivana.

"Näistä pennuista tulee olemaan vielä paljon harmia koko metsälle", Viiltopuolukka kuiskasi värähtäen ja sai osakseen yllättyneen katseen.

"Mitä sinä tarkoitat?"

Kirjava parantaja pysyi kuitenkin hiljaa, koska ei tiennyt itsekään vastausta. Hän katsoi huoli silmissään aukiolle ja näki kullanruskeavalkoisen naaraan valahtaneen veltoksi klaanin varapäällikön otteessa. Lopulta hän nosti katseensa taivaalle, jota peitti tumma pilvimassa, kuin anoen saavansa vastauksen.

Voi Tähtiklaani. Mitä tämä tarkoittaa?


_________________________________________________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_________________________________________________________

- Satakieli


Nyt on Myrkkytähden Menneisyys -tarinan uudelleenjulkaisu virallisesti päättynyt, mutta kuten ennen uudelleenjulkaisua kerroin, jatko-osa on tulossa, ja kaikkien nähtäville julkaisen sen 10.4.2020. Tämä on uuden kirjan prologi ja hieman ylempänä on tuleva, hieman keskeneräinen kansi. Osaatteko arvata, kenen näkökulmasta uusi kirja tullaan kertomaan?

Myös palautetta tästä kirjasta olisi mukava saada. Niin positiivisia asioita kuin kehitettävääkin. Kertokaa ihmeessä myös lempi-/inhokkihahmot ja mahdolliset lempishipit, mielenkiinnolla niitä lukisin.

Mun omat lempihahmot Myrkkytähden lisäksi on ehdottomasti Ruotousko ja Pihkamieli. Inhokkihahmoja on Murjotustähti/Verikierre/Kynsiroihu -joukko mut en myöskään oo jotenkin ikinä erityisemmin pitänyt Orajapiikistä. Lempipari on Ruotousko ja Raikassiipi, vaikka onhan Myrkkytähti ja Lumihuurrekin söpöjä ♥

Soturikissat 1 ― Myrkkytähden MenneisyysWhere stories live. Discover now