Κεφάλαιο 200

23.8K 259 32
                                    

Προηγουμένως στο After 2,

«Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πως το κάνεις αυτό.» Λέει καθώς ο Ντριού βάζει αλοιφή στο νέο τατουάζ.

«Έγινε ήδη.» Της υπενθυμίζω και αυτή δείχνει ανήσυχη καθώς κοιτά την οθόνη του κινητού της. Δεν ξέρω πως πρέπει να νιώθω για την ανήσυχη έκφραση στο πρόσωπό της επειδή αυτή είναι που μιλάει πάντα για γάμο και τέτοια οπότε γιατί στο καλό δείχνει τσιτωμένη; Πιθανόν φταίει ο Ζέιν που ήρθε εδώ, ο μαλάκας. Ξέρω πως είδε το αμάξι μου στο ανόητο πάρκινγκ και πάλι ήρθε εδώ μέσα, προφανώς θέλοντας να αρχίσει κάτι.Ελπίζω η Τέσσα να μην κάνει μεγάλο θέμα αυτό το τατουάζ, δεν είναι τόσο σοβαρό. Έχω ένα σωρό τατουάζ, αυτό είναι για εκείνη και θα έπρεπε να χαίρεται. Εγώ πάντως χαίρομαι.

«Που στο καλό είναι η Στεφ και ο Τρίσταν;» Κοιτάζω έξω από τα παράθυρα προς το απέναντι μαγαζί σε μια προσπάθεια να εντοπίσω τα ηλίθια φωτεινά μαλλιά της Στεφ.

«Μπορούμε να πάμε δίπλα να τους βρούμε.» Η Τέσσα προτείνει αφού πληρώνω τον Ντριού και υπόσχομαι να επιστρέψω και να μου κάνει κάτι σε όλη την πλάτη.Ήμουν σχεδόν έτοιμος να του σπάσω τα δόντια όταν πρότεινε να κάνει στην Τέσσα να της κάνει ένα τατουάζ μανίκι ή κάποιο σκουλαρίκι στην κοιλιά.

«Νομίζω πως θα έδειχνα ωραία με ένα σκουλαρίκι στη μύτη.» Χαμογελάει καθώς βγαίνουμε έξω.

Γελάω στη σκέψη και βάζω το χέρι μου γύρω από τη μέση της ενώ ένα γενάτος άνδρας παραπατάει δίπλα μας. Το τζιν και τα παπούτσια του είναι βρώμικα, και το χοντρό φούτερ του είναι λερωμένο με αλκοόλ. Από τη μυρωδιά, υποθέτω πως είναι βότκα.Η Τέσσα σταματά δίπλα μου και ο άνδρας κάνει το ίδιο. Την τραβώ ευγενικά πίσω μου. Αν αυτός ο άστεγος μεθυσμένος σκέφτεται να έρθει και άλλο κοντά της μα το Θεό θα τον...

«Μπαμπά;» Η Τέσσα λέει τόσο χαμηλά που ακούγεται σαν ψίθυρος και εγώ κοιτάζω μπερδεμένος καθώς όλο το χρώμα εξαφανίζεται από το πρόσωπό της. 

Tessa's POV

«Μπαμπά;» αυτός ο άντρας μπροστά μου δεν θα μπορούσε να είναι ο πατέρας μου, ανεξάρτητα από τα οικεία καφέ μάτια που με κοιτάνε.

«Τέσσι;» η φωνή του πιο βαθιά από ότι θυμάμαι από τις μακρινές μου αναμνήσεις. Ο Χάρρυ γυρνάει προς το μέρος μου, με μάτια φλογερά και μετά κοιτάει πίσω στον πατέρα μου. Ο πατέρας μου. Εδώ, σε αυτήν την άσχημη γειτονιά με βρώμικα ρούχα.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now