Κεφάλαιο 244

10.1K 208 28
                                    

Tessa's POV

Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Προσπάθησα να κλείσω τα μάτια και να απομακρυνθώ από τον κόσμο, να αφήσω το χάος και αγχωτικό χάλι που είναι η ερωτική μου ζωή, αλλά δεν μπορώ. Είναι αδύνατο. Είναι αδύνατο να αγνοήσω το μαγνητικό τράβηγμα που με σέρνει στο δωμάτιο του Χάρρυ, που με ικετεύει να είμαι δίπλα του. Φέρθηκε τόσο απόμακρα και πρέπει να μάθω το γιατί. Πρέπει να μάθω αν φέρεται έτσι εξαιτίας κάτι που έκανα, ή που δεν έκανα. Πρέπει να μάθω πως δεν έχει καμία σχέση με τη Σάσα και το μικροσκοπικό χρυσό της φόρεμα, ή με το γεγονός ότι ο Χάρρυ έχει χάσει το ενδιαφέρον του για εμένα.

Πρέπει να μάθω.

Διστάζοντας, κατεβαίνω από το κρεβάτι και τραβώ το μικρό σκοινί για να ανάψω τη λάμπα. Τραβώ το λεπτό κοκαλάκι από τον καρπό μου και μαζεύω τα μαλλιά μου στα χέρια μου, τραβώντας τα σε μια αλογοουρά. Όσο πιο σιγά μπορώ, περπατώ στις μύτες στο διάδρομο και γυρίζω αργά το πόμολο στον ξενώνα. Ανοίγει με ένα μικρό τρίξιμο, και μένω έκπληκτη βρίσκοντας τη λάμπα αναμμένη και το κρεβάτι άδειο. Μία στοίβα με μαύρα σεντόνια και κουβέρτες βρίσκονται στην άκρη του κρεβατιού και ο Χάρρυ δεν είναι στο δωμάτιο.

Η καρδιά μου μαραζώνει στην ιδέα πως ίσως έφυγε από το Σιάτλ και γύρισε πίσω στο σπίτι- στο σπίτι του. Ξέρω πως τα πράγματα ήταν περίεργα ανάμεσά μας αλλά θα έπρεπε να μπορούσαμε να μιλήσουμε για ότι κι αν συνέβη που απασχολεί το μυαλό του. Τα μάτια μου ελέγχουν το δωμάτιο και χαίρομαι όταν βλέπω την τσάντα του στο πάτωμα, τα καθαρά και διπλωμένα ρούχα έχουν πέσει αλλά έχουν καταφέρει να κρατήσουν την αρχική τους τακτοποιημένη μορφή.

Λατρεύω να βλέπω αυτές τις αλλαγές στον Χάρρυ από τη στιγμή που έφτασε εδώ μόλις πριν κάτι ώρες. Είναι πιο γλυκός, πιο ήρεμος, και βασικά μου ζήτησε συγνώμη χωρίς να χρειαστεί να τον πιέσω. Παρά το γεγονός πως είναι ψυχρός και απόμακρος αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να αγνοήσω τις αλλαγές που έγιναν αυτή τη βδομάδα και τη θετική επίδραση που είχε αυτή η απόσταση πάνω του.

Διασχίζω σιγανά το διάδρομο ψάχνοντας τον Χάρρυ. Είναι εδώ σε αυτό το σπίτι... κάπου. Το σπίτι είναι σκοτεινό, το μόνο φως έρχεται από μικρά φωτάκια κατά μήκος της βάσης των τοίχων. Τα μπάνια, το σαλόνι, και η κουζίνα είναι άδεια και δεν ακούω ούτε έναν ήχο από τον επάνω όροφο. Πρέπει να είναι επάνω παρόλα αυτά, ίσως στη βιβλιοθήκη;

Κρατώ τα δάχτυλα μου σταυρωμένα ευχόμενη να μην ξυπνήσω κανέναν ενώ ψάχνω τον Χάρρυ, και με το που κλείνω την πόρτα από τη σκοτεινή και άδεια βιβλιοθήκη, βλέπω τις μικρές ακτίνες φωτός που πηγάζουν από την πόρτα στο τέλος του μακρύ διαδρόμου. Κατά τη διάρκεια της μικρής μου εβδομάδας εδώ, δεν έχω κοιτάξει αυτή την πλευρά του σπιτιού. Υποθέτω πως εκεί βρίσκεται το δωμάτιο των ταινιών και το γυμναστήριο όπου ο Κρίστιαν περνάει ώρες.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα