Κεφάλαιο 264

6K 147 6
                                    

Tessa's POV

«Αυτό είναι αδύνατον» στέκομαι όρθια αλλά γρήγορα κάθομαι ξανά στο σκαμπό όταν το γρασίδι από κάτω μου το νιώθω να κινείται.

«Είναι αλήθεια, ο Χάρρυ είναι ο γιος του Κρίστιαν» η Κίμπερλι μου λέει, τα μπλε της μάτια είναι φωτεινά και συγκεντρωμένα.

«Μα ο Κεν.. ο Χάρρυ του μοιάζει τόσο πολύ» Θυμάμαι την πρώτη φορά που γνώρισα τον Κεν Στάιλς μέσα στο μαγαζί με τα παγωτά. Αμέσως αναγνώρισα ότι ήταν ο πατέρας του Χάρρυ, τα μαύρα του μαλλιά και το ύψος του με έκαναν να καταλήξω σ'αυτό.

«Αλήθεια; Δεν το πολυνομίζω εκτός από το χρώμα των μαλλιών. Ο Χάρρυ έχει τα ίδια μάτια με τον Κρίστιαν, τη ίδια δομή προσώπου...» Μου λέει.

Αλήθεια; Προσπαθώ να φανταστώ τρεις φυσιογνωμίες. Ο Κρίστιαν έχει λακάκια όπως ο Χάρρυ και τα ίδια μάτια.. αλλά απλά δεν βγάζει νόημα. Ο Κεν Στάιλς είναι ο πατέρας του Χάρρυ, πρέπει να είναι. Ο Κρίστιαν δείχνει τόσο νέος σε σύγκριση με τον Κεν. Ξέρω ότι είναι συνομήλικοι αλλά το πρόβλημα αλκοολισμού του Κεν είχε επίδραση στην εμφάνιση του. Είναι ακόμη ένας γοητευτικός άνδρας αλλά το ποτό τον έχει μεγαλώσει.

«Αυτό είναι..» Προσπαθώ να βρω τα λόγια μου.

«Το ξέρω. Ήθελα να στο πω τόσο πολύ. Το μισούσα να το κρατώ μυστικό από εσένα αλλά δεν είχα λόγο σε αυτό.» Τοποθετεί το χέρι της πάνω στο δικό μου και πιέζει ελαφρώς. «Ο Κρίστιαν με διαβεβαίωσε ότι με το που η Άνν θα του έδινε την άδεια της θα το έλεγε στον Χάρρυ.» Η έκφραση της Κίμπερλι είναι απολογητική και μετακινεί το χέρι της και τυλίγει τα δάχτυλά της.

«Απλά εγώ..» Παίρνω μια βαθιά ανάσα, «αυτό είναι ου κάνει τώρα ο Κρίστιαν; Το λέει στον Χάρρυ;» Σηκώνομαι ξανά όρθια. «Πρέπει να πάω σε εκείνον. Θα πρόκειται να-» Δεν μπορώ καν να καταλάβω πως ο Χάρρυ θα αντιδράσει σε αυτά τα νέα, ειδικά αφού βρήκε την Άνν και τον Κρίστιαν μαζί εχθές το βράδυ.

«Ναι αυτό θα κάνει. Η Άνν δεν έχει συμφωνήσει απόλυτα αλλά ο Κρίστιαν είπε ότι είναι αρκετά πρόθυμη.» η Κιμ αναστενάζει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Άνν θα το κράταγε αυτό μυστικό από τον Χάρρυ. Την είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση.

«Θέλεις να πάθεις την ιστορία; Πως όλα κατέληξαν εδώ;» Η φίλη μου με ρωτάει. Το κινητό μου είναι ήδη πιεσμένο στο μάγουλό μου, η γραμμή του Χάρρυ κουδουνίζει στο αυτί μου.«Είπα στο Κρίστιαν ότι δεν έπρεπε να σας χωρίσει εσάς τους δύο όταν του το έλεγε, αλλά η Άνν πρότεινε εάν το κάνει, έπρεπε να το έπραττε μόνος του.» Η έκφραση της Κίμπερλι αλλάζει στην δεύτερη αναφορά του ονόματος της Άνν.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now