Κεφάλαιο 246

9.9K 196 36
                                    

Tessa's POV

«Τι σχεδιάζετε να κάνετε εσείς οι δύο σήμερα;», ρωτάει η Κίμπερλυ όταν μπαίνω στην κουζίνα. Είναι απασχολημένη να συμπληρώνει ευχαριστήριες κάρτες για τους επισκέπτες που ήταν παρόντες στην εναρκτήρια βραδιά του καινούργιου κλαμπ του Κρίστιαν, κάνοντας το να 'χει μεγάλη επιτυχία. Όπως υπογράφει το όνομά του σε καθεμία από τις κάρτες, αναρωτιέμαι απλά σε πόσες επιχειρήσεις έχει επενδύσει. Το μέγεθος αυτού του σπιτιού και μόνο με κάνει να πιστέψω ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα από τις εκδόσεις Βανς και ένα τζαζ κλαμπ.

«Δεν είμαι σίγουρη, θα αποφασίσουμε όταν βγει από το μπάνιο,», της λέω και γλιστράω ένα νέο πάκο από μικρούς φακέλους πάνω στον γρανιτένιο μπαρ.

Έπρεπε να αναγκάσω τον Χάρρυ να μπει να κάνει μπάνιο μόνος, ήταν ακόμη ενοχλημένος μαζί μου που τον κλείδωσα έξω από το μπάνιο όταν έκανα εγώ. Όσες φορές και να προσπάθησα να του εξηγήσω πόσο περίεργα θα ένιωθα αν ο Βανς ήξερε ότι κάνουμε μαζί μπάνιο μέσα στο σπίτι τους, μου αντιγύρισε ότι είχαμε κάνει πολύ χειρότερα μέσα στο σπίτι τους τις τελευταίες δώδεκα ώρες.

Στάθηκα στο ύψος μου, παρά τις ικεσίες του. Τα γεγονότα στο γυμναστήριο προκλήθηκαν από καθαρή αδρεναλίνη και ήταν εντελώς ανολοκλήρωτα. Ο έρωτας που κάναμε στο υπνοδωμάτιό μου δεν είναι θέμα διότι είναι το δωμάτιό μου για τώρα και είμαι μια ενήλικας που κάνει μη-αποδιοργανωτικό σεξ με τη συναίνεσή μου με... ότι μου είναι ο Χάρρυ αυτήν τη στιγμή.

Παρόλα αυτά, όντας πεισματάρης άντρας, ακόμα δεν συμφώνησε κάτι που με οδήγησε στο να του ζητήσω να μου φέρει ένα ποτήρι νερό από την κουζίνα. Του μούτρωσα και το πίστεψε. Τη στιγμή που έφυγε από το δωμάτιο, έτρεξα στο δωμάτιο κάτω στο χολ, κλειδώνοντας τη πόρτα πίσω και αγνοώντας τις ενοχλημένες επιταγές του να ξεκλειδώσω την πόρτα.

«Θα έπρεπε να τον κάνεις να σε πάει να δείτε τα αξιοθέατα, ίσως το να ανακαλύψετε την κουλτούρα της πόλης να τον βοηθήσει να αποφασίσει να μετακομίσει εδώ μαζί σου.»

Το βάρος αυτής της συζήτησης δεν είναι κάτι που θέλω να αντιμετωπίσω αυτήν τη στιγμή. Ο Χάρρυ κι εγώ έχουμε μια κοινή συμφωνία που ικανοποιεί τις ανάγκες και των δυο για την ώρα. « Λοιπόν, αυτή η Σάσα φάνηκε συμπαθητική», αλλάζω διακριτικά το θέμα από τα προβλήματα της σχέσης μου. Η Κίμπερλυ ρουθουνίζει.

«Η Σάσα; Συμπαθητική; Όχι και τόσο πολύ.»

«Το ξέρει ότι ο Μαξ είναι παντρεμένος, έτσι δεν είναι;»

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα