Κεφάλαιο 241

6.5K 186 33
                                    

Harry's POV

«Χάρρυ; Είσαι καλά;» η φωνή της Τέσσα είναι βραχνή από τον ύπνο.

«Εγώ...δεν ξέρω» βγάζω έναν περίεργο ήχο. Τα γυμνά μου πόδια με πηγαίνουν πέρα δώθε στο πάτωμα, θυμωμένα δάχτυλα τραβάνε τα λουσμένα στον ιδρώτα μαλλιά μου.

«Τι συμβαίνει;»

«Είσαι στο κρεβάτι;» τη ρωτάω.

«Ναι, είναι τρεις το πρωί. Πού αλλού να είμαι; Τι συμβαίνει Χάρρυ;»

«Απλά δεν μπορώ να κοιμηθώ, αυτό είναι όλο.»

«Α» βγάζει μια βαθιά εκπνοή ανακούφισης. «Ανησύχησα για λίγο.»

«Μίλησες πάλι με τον Ζέιν;», τη ρωτάω.

«Τι; Όχι, δεν του έχω μιλήσει από τότε που σου είπα ότι ήθελε να με επισκεφτεί.»

«Τηλεφώνησε του και πες του ότι δεν μπορεί» ακούγομαι σαν ψυχασθενής αλλά δε δίνω δεκάρα.

«Δεν του τηλεφωνώ τόσο αργά, τι σε έχει πιάσει;»

«Τίποτα Τέσσα, Μη δίνεις σημασία.» της πετάω και κατεβάζω το ακουστικό. Προσπαθεί να με πάρει πίσω αλλά πατάω το κουμπί απενεργοποίησης μέχρι να γίνει μαύρη η οθόνη.

Tessa's POV

«Δε θα μείνεις με τις πυτζάμες ολόκληρη τη μέρα ξανά, έτσι δεν είναι;» ρωτάει η Κίμπερλυ. Βάζω ένα ολόκληρο κουτάλι της σούπας με γκρανόλα μέσα στο στόμα μου ώστε να αδυνατώ να της απαντήσω.

Αυτό ακριβώς είναι που σχεδιάζω να κάνω σήμερα. Δεν κοιμήθηκα καλά μετά το τηλεφώνημα του Χάρρυ στη μέση της νύχτας. Από τότε έχει στείλει μερικά μηνύματα, κανένα από αυτά δεν ανέφερε την παράξενη συμπεριφορά του της προηγούμενης νύχτας. Θέλω να του τηλεφωνήσω αλλά δεν έχω περάσει αρκετό χρόνο με την Κίμπερλυ από όταν έφτασα. Ο περισσότερος από τον ελεύθερο χρόνο μου έχει σπαταληθεί στο τηλέφωνο με τον Χάρρυ ή στον πρώτο γύρο από εγγραφές μου στις καινούργιες τάξεις. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να μιλήσω μαζί της στο πρωινό.

«Δε φοράς ποτέ ρούχα.» χώνεται ο Σμιθ και σχεδόν φτύνω την γκρανόλα στο τραπέζι.

«Ναι, φοράω.» απαντώ με το στόμα μου ακόμα γεμάτο.

«Έχεις δίκιο Σμιθ, δε φοράει.», γελάει η Κίμπερλυ και της στριφογυρίζω τα μάτια μου. Ο Κρίστιαν μπαίνει στο δωμάτιο και την φιλά στο μέτωπο, ο Σμιθ χαμογελάει στον πατέρα του και στη σύντομα μητριά του πριν γυρίσει πάλι το βλέμμα του σε μένα.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα