Κεφάλαιο 207

7.3K 145 19
                                    

Harry's POV

«Τέσσα, αν δεν με πάρεις πίσω θα έρθω να σε ψάξω, οπλισμένος ή όχι» απειλώ, πιέζοντας το κουμπί για την λήξη της κλήσης στο κινητό μου πολύ δυνατά.

«Θα γυρίσει» με βεβαιώνει ο πατέρας της.

«Το ξέρω αυτό!» Του φωνάζω και μπαίνω στο υπνοδωμάτιο. Γιατί στο διάολο είναι πάλι εδώ αυτός; Τίποτα καλό δεν μπορεί να προκύψει όταν η Μόλλυ και η Τέσσα βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Πάνω που ξεκινάω να σχεδιάζω πώς να φύγω από το διαμέρισμα για να πάω να την βρω με δεδομένα ότι δεν έχω κλειδιά ούτε αυτοκίνητο, αλλά ένα επίπεδο αλκοόλ στο αίμα μου που είναι εντελώς έξω από τα νόμιμα όρια, ακούω την μπροστινή πόρτα να ανοίγει.

«Ο Χάρρυ είναι στο δωμάτιο» λέει ο Ρίτσαρντ δυνατά. Υποψιάζομαι ότι προσπαθεί να μου δώσει κάποιο είδος προειδοποίησης για την άφιξη της κόρης του. Ανοίγω την πόρτα προτού μπορέσει εκείνη, και κάνω στο πλάι για να περάσει μέσα. Δεν φαίνεται ούτε στο ελάχιστο τρομοκρατημένη ή ανήσυχη από το βλοσυρό μου ύφος.

«Γιατί δεν απάντησες όταν σε πήρα;» Ρωτάω.

«Γιατί σου είπα ότι θα έφευγα νωρίς, και το έκανα.»

«Έπρεπε να έχεις απαντήσει, ανησύχησα.»

«Ανησύχησες;» Είναι ξεκάθαρα έκπληκτη από την επιλογή των λέξεων μου.

«Ναι, ανησύχησα. Γιατί στο διάολο ήσουν με την Μόλλυ;»

«Δεν ξέρω, η Στεφ με προσκάλεσε για φαγητό και την έφερε μαζί της.»

«Γιατί στο διάολο έκανε κάτι τέτοιο;» Αναθεματισμένη Στεφ.

«Τι σου είπαν; Ήταν κακιά;» Χαμηλώνω τη φωνή μου.

«Όχι πιο κακιά απ' όσο συνήθως» σηκώνει το ένα της φρύδι.

«Η Στεφ είναι σκύλα που την έφερε, τι έλεγαν;»

«Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι ο κόσμος διαδίδει φήμες για μένα» συνοφρυώνεται και κάθεται στην καρέκλα για να βγάλει τα παπούτσια της.

«Τι; Τι είδους φήμες;»

Στην πραγματικότητα αυτό που εννοώ με την ερώτησή μου είναι : 'Ποιον πρέπει να σκοτώσω;' Γαμώτο, είμαι ακόμα μεθυσμένος. Πώς είναι δυνατόν; Έχουν περάσει τουλάχιστον τρεις ώρες. Θυμάμαι αμυδρά ότι κάποιος μου είπε πριν καιρό πως για κάθε ποτήρι που πίνεις, θες μια ώρα για να συνέλθεις εντελώς, οπότε την έχω πατήσει για τις επόμενες δέκα ή κάπου εκεί, ώρες. Δεν νομίζω ότι θυμάμαι σωστά.

After 3 - Greek TranslationWhere stories live. Discover now