Κεφάλαιο 203

6.9K 152 22
                                    

Harry's POV

«Πάω να βρω την Τες για να φύγουμε από εδώ.» Γκρινιάζω, η ψυχραιμία μου μειώνεται με την σκληρή συμπεριφορά μου.

«Έκανα ότι μπορούσα, συγνώμη Χάρρυ.» Λέει ο πατέρας μου. Κοιτάζω τον Λίαμ για κάποια παρηγοριά, δεν είμαι σίγουρος γιατί, αλλά με την απουσία της Τέσσα είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα.

«Ναι» Μουρμουρίζω και ψάχνω στο διάδρομο για το μοβ φόρεμα της Τέσσα. Ένα χέρι με χτυπά ελαφρά στον ώμο, του Λίαμ, δεν το απομακρύνω.

«Θα είμαστε μέσα, έχω μερικά χαρτιά να υπογράψω και κάποια άτομα να ευχαριστήσω. Θα σε συναντήσω έξω.» Ο Λίαμ και ο πατέρας μου κατευθύνονται πίσω σε αυτή την ηλίθια αίθουσα συνεδριάσεων και εγώ συνεχίζω να προχωράω στο δωμάτιο. Πού στο καλό είναι; Δεν θα έφευγε, οπότε που στο διάολο πήγε; Στέκομαι άβολα έξω από τις γυναικείες τουαλέτες, βρισκόμενος σε αντιπαράθεση για το αν ανοίξω αυτή την πόρτα και να φωνάξω το όνομά της ή όχι. Μια παρέα κοριτσιών με ρούχα πανεπιστημίου βγαίνουν έξω από τις τουαλέτες, μιλώντας πολύ δυνατά μεταξύ τους για να με προσέξουν που στέκομαι ακουμπώντας στον τοίχο.

«Γεια.» Στρέφουν την προσοχή τους σε μένα. Η μελαχρινή στην παρέα προσαρμόζει τα γυαλιά της και με κοιτάζει με ορθάνοιχτα άτια.

«Είναι εκεί μέσα κανένα κορίτσι με μοβ φόρεμα;» Δείχνω προς την πόρτα του μπάνιου. Ένα γέλιο ξεφεύγει από τα χείλη της μελαχρινής και η ψηλή φίλη της την σκουντάει πριν της ψιθυρίσει κάτι στο αυτί.

«Θα μου πείτε ή όχι;» Λέω απότομα, τελειώνοντας την εφηβική τους αντίδραση.

«Όχι.. δεν είναι κανένας άλλος εκεί μέσα.» Η ψηλή παρατηρεί. Ήταν τόσο δύσκολο; Πριν μπορέσουν να αρχίσουν να ψιθυρίζουν για το πόσο αγενής είμαι φεύγω μακριά τους και κατευθύνομαι προς τα έξω. Όταν βγαίνω έξω ο άνεμος με μαστιγώνει κουβαλώντας την μόνη φωνή που δεν περίμενα να ακούσω αυτή τη στιγμή. Στρίβω στην γωνία και να τον, να τους. Η Τέσσα και ο Ζέιν. Γιατί στο διάολο είναι εδώ; Γιατί στο διάολο η Τέσσα είναι εδώ έξω και του μιλάει; Ποιο σημείο από το μείνει μακριά του δεν καταλαβαίνει γαμώ;

«Τι;» Κουνάει τα χέρια της στον αέρα.

«Με άκουσες, πες μου να σε αφήσω ήσυχη και να μην σου μιλήσω ποτέ ξανά και θα το κάνω.» Το καλό που της θέλω να του το πει, να του πει πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί του, πως δεν θέλει να δει το ηλίθιο πρόσωπό του ξανά.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα