Κεφάλαιο 224

7.4K 169 45
                                    

Harry's POV

«Να πάρει, δεν περίμενα πως θα το έκανε στα αλήθεια!» Η Ράιλι λέει, κοιτάζοντας ψηλά την Τέσσα που στέκεται μπροστά της στο μπαρ. Ούτε και εγώ το περίμενα, αλλά από την άλλη δείχνει ανένδοτη να με εκνευρίσει απόψε. «Είναι κάπως το ξέφρενο παιδί.» Η Ράιλι με δουλεύει.

«Όχι, δεν είναι.» Διαφωνώ σιγανά. Η Τέσσα δείχνει εξευτελισμένη, σίγουρα ξανά σκέφτεται την ξαφνική της απόφαση να ανέβει στο μπαρ. «Θα τη βοηθήσω να κατέβει.» Αρχίζω να σηκώνω το χέρι μου αλλά η Ράιλι μου το ξανά κατεβάζει.

«Άφησε την να το κάνει.» Λέει και κοιτάζει την Τέσσα ξανά.

Η γυναίκα που έφτιαξε τα ποτά μας της μιλάει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι λέει. Αυτή είναι σκέτη μαλακία, το να χορεύει επάνω στο μπαρ με το μίνι της φόρεμα. Αν σκύψω λιγάκι στον πάγκο θα μπορέσω να δω κάτω από το φόρεμα της, όπως μπορείς και ο καθένας στο μπαρ. Κοιτάζω και από τις δύο πλευρές της γραμμής και εντοπίζω δύο λιγδιάρηδες στην απέναντι πλευρά, κανείς από τους δύο δεν κοιτάζει την Τέσσα. Ακόμη.

Η Τέσσα κοιτάζει τη γυναίκα δίπλα της, τα φρύδια ενωμένα με αυτοσυγκέντρωση, εντελώς αντίθετα με την ξαφνική της ανάγκη να γίνει 'ξέφρενη'. Ακολουθεί τις κινήσεις της γυναίκας και κλωτσάω το ένα της πόδι, μετά το επόμενο, και ύστερα κουνά απαλά τους γοφούς της.

«Κάτσε και απόλαυσε το σόου.» Η Ράιλι λέει δίπλα μου, γλιστρώντας μου ένα ποτό.

Είμαι μεθυσμένος, πολύ μεθυσμένος, αλλά το μυαλό μου είναι καθαρό καθώς την βλέπω να αρχίζει να κουνιέται, να λικνίζεται γαμώτο στα αλήθεια. Τα χέρια της μετακινούνται στους γοφούς της και επιτέλους χαμογελάει, χωρίς να την ενδιαφέρει πια που έχει τραβήξει την πλήρη προσοχή όλων στο μαγαζί. Τα μάτια της συναντούν τα δικά μου και χάνει λιγάκι τις κινήσεις της πριν συμμαζέψει τον εαυτό της και κοιτάξει ξανά στο πίσω μέρος του μαγαζιού.

«Είναι σέξι, έτσι δεν είναι;» Η Ράιλι χαμογελάει δίπλα μου καθώς φέρνει το ποτήρι στα χείλη της.

Ναι, σίγουρα το να βλέπω την Τέσσα στο μπαρ είναι απίστευτα σέξι αλλά είναι επίσης εξοργιστικό και απρόσμενο. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ, η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι γαμώτο, είναι σέξι. Λατρεύω να τη βλέπω έτσι, τόσο ανέμελη. Δεν τη βλέπω να γελάει έτσι πολύ συχνά. Μια απαλή στρώση ιδρώτα έχει καλύψει το σώμα της, κάνοντας την να λάμπει κάτω από τους προβολείς. Γυρίζω άβολα στην καρέκλα μου και τραβώ το ανόητο πουκάμισο που φοράω προς τα μπροστά για να κρύψω το φερμουάρ μου.

After 3 - Greek TranslationΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα